Jälleen kuutoset Yhdysvaltoihin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Jälleen kuutoset Yhdysvaltoihin

Juuri kun päästiin ihastelemasta Arizonassa syntyneitä kuutosia, potkaisi harvinainen kuusinkertainen onni Yhdysvaltoja toistamiseen - tällä kertaa floridalaisia Karoline ja Ben Byleria.

3.9.2007 6:47

Pari oli lähtenyt hedelmällisyyshoitoihin sen jälkeen, kun heidän esikoistyttärensä oli pyytänyt vanhemmiltaan sisarusta.

Bylerien 4-vuotiaan Zoen toive oli äärimmäisen tehokas, sillä sisaruksia tuli kerralla enemmän kuin hän osasi odottaakaan.

Bylerien perhe karttui viidellä pojalla ja yhdellä tytöllä noin neljän aikaan sunnuntaina aamuyöllä.

- Äiti voi hyvin, ja viisi kuudesta vauvasta voi hyvin. Yhdellä on vaikeuksia hengittää, kertoi kuutosten isä Ben Byler.

Hän sanoi aiemmin toivovansa, että vauvat ehtisivät 30-viikkoisiksi kohdussa, jotta heidän sisäelimensä kehittyisivät riittävästi. Synnytys kuitenkin käynnistyi jo 29 raskausviikon ja neljän päivän jälkeen.

Lasten isoisä oli innoissaan.

- Näimme jokaisen vauvan, se oli melkoinen kokemus. Olen iloinen, että kaikki sujui hyvin. Meillä on kuusi uutta, tervettä lastenlasta ja tyttäreni voi hyvin, totesi Jack Kiewra.

Vastasyntyneet siirrettiin pian synnytyksen jälkeen Bayfrontista lasten erikoissairaalaan. Ben Bylerin mukaan lapset saivat nimet Brady Christopher, Eli Benjamin, Ryan Patrick, Jackson Robert, Charlie Craig ja MacKenzie Margaret. Lasten kuvia ei vielä julkaistu.

Bylereille on jo lahjoitettu runsain mitoin lastenvaatteita, vaippoja ja lahjakortteja.

He saivat myös vuoden tarpeiksi maidonvastiketta ja lastenruokaa, kuudeksi kuukaudeksi kotihoitajan apua ja sähkögeneraattorin Floridassa yleisten hurrikaanien varalta.

Kuusikosta huolehtiminen on aikamoinen haaste, mutta tuore isä aikoo ottaa "päivän kerrallaan".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?