Lehti: Madeleinen dna:ta löytyi Muratin kotoa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lehti: Madeleinen dna:ta löytyi Muratin kotoa

Portugalin poliisi on löytänyt Madeleine McCannin katoamisesta alun perin epäillyn Robert Muratin kotoa jälkiä pikkutytön hiuksista ja ruumiinnesteistä, väittää brittiläinen Daily Star -lehti tänään.

Portugalin poliisi on epäillyt Robert Muratia osallisuudesta Madeleinen katoamiseen.­

24.10.2007 11:23

Dna-näytteet on lehden mukaan otettu kahden Muratin villaan tehdyn kotietsinnän aikana viime kesä- ja elokuussa. Lehti väittää, että näytteet täsmäisivät McCannin perheen vuokraaman Renault-auton tavaratilasta löytyneisiin jälkiin.

Lehti vetoaa uutisessaan korkea-arvoiseen oikeuslähteeseen Portugalissa. Lähteen mukaan näytteet eivät kuitenkaan kerro, oliko Madeleine elossa vai kuollut jälkien syntyhetkellä.

Robert Murat on 33-vuotias englantilais-portugalilainen, joka asuu Casa Lilianaksi kutsutussa villassa Algarvessa. Villa on vain 60 metrin päässä McCannin perheen vuokraamasta loma-asunnosta, josta Madeleine katosi.

Portugalin poliisi on epäillyt sekä Madeleinen vanhempia että Muratia "osallisuudesta" tytön katoamiseen 3. toukokuuta Portugalin eteläosassa. Epäilyä ei kuitenkaan ole yksilöity.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?