Huoltoasemien uusin palvelu: koirapesu! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Huoltoasemien uusin palvelu: koirapesu!

Täysi tankki ja koirapesu, kiitos!

12.5.2006 14:39 | Päivitetty 12.5.2006 0:00

Tämä on nyt mahdollista Statoilin valikoiduilla bensa-asemilla Ruotsissa ja Norjassa.

Yhtiö esitteli uuden palvelunsa tällä viikolla molemmissa maissa ja näin homma toimii: koira sisään pesuasemalle, napinpainallus ja sitten vaahtopesu, huuhtelu, kuivaus ja föönaus.

Vuffe on valmis ja puhdas vain 15 minuutissa. Niin automaattinen pesu ei kuitenkaan ole, että omistaja ehtisi sen aikana kahville. Häntä tarvitaan kipeästi sekä valvontaan että pesupuuhiin.

Tukholma ensimmäinen koirapesu avattiin toissa päivänä Statoilin Djurgårdenissa sijaitsevalle bensa-asemalle.

- Jos homma toimii, toivomme, että voimme laajentaa koirapesua myös muille asemille, Ruotsin Statoilin tuotepäällikkö Lena Malmqvist sanoi Aftonbladet -lehdelle.

Yksi koirapesun ensimmäisistä asiakkaista oli kuningas Kaarle XVI Kustaan lampaita Djurgårdenissa vartioiva Kahlua-koira.

- Se rakastaa tätä. Seuraavalla kerralla, kun ajamme tästä ohi, se varmasti loukkaantuu, jos emme pysähdy suihkuun, kuninkaan suomalainen hovipaimen Riitta Laitinen sanoi Expressen -lehdelle.

Koirapesun idean Ruotsiin toivat Åsa Ragnarsson ja Johanna Strömgren. He näkivät vastaavan laitteen toimivan hyvin Espanjassa ja vihjasivat asiasta Statoilille.

- Koiran peseminen kotisuihkussa voi olla aika sotkuista puuhaa, Ragnarsson perusteli Aftonbladetille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?