Tv-kokille potkut kissansyönnistä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tv-kokille potkut kissansyönnistä

Italian valtiollinen tv-kanava on lopettanut yhteistyönsä tv-kokin kanssa sen jälkeen, kun tämä kertoi ohjelmassaan syövänsä kissoja ja opasti jopa kissaruuan teossa.

Beppe Bigazzi, 77, kertoi, että hän on itse nauttinut kissasta lukuisia kertoja.

26.2.2010 9:09

Beppe Bigazzi, 77, ei suostunut pyytämään anteeksi puheitaan, koska hän katsoi vain kertoneensa kokemuksiaan ikivanhasta ruokailutottumuksesta.

Bigazzi kertoi toscanalaisten nauttineen menneinä vuosikymmeninä usein kissa-aterioita. Paikallinen sanonta kuuluu: jos ei ole lihaa, tapa kissa.

Chef Bebbe kertoi, että hän on itse nauttinut kissasta lukuisia kertoja. Lihan saa kuulemma mureutettua liottamalla sitä monta päivää juoksevassa lähdevedessä. Kissa maistuu kokin mukaan paremmalta kuin kana tai jänis.

Tässä vaiheessa ohjelmaa hänen naispuolinen juontajaparinsa alkoi protestoida. Ohjelman jälkeen vuorossa olivat eläintensuojelijat. Ja lopulta RAI-Uno-kanavan johtajat.

- Bigazzi halusi vain hetkensä julkisuudessa. Hän sai sen - negatiivisella tavalla, kuittasi Italian eläintensuojelujärjestön puheenjohtaja Carla Rocchi CNN:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?