Insesti-isän tytär antaa anteeksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Insesti-isän tytär antaa anteeksi

Meksikolaisnainen, jota isä hyväksikäytti 12 vuotta, ei halua miestä vankilaan. Poliisin mukaan nainen on huolissaan siitä, kuka elättää hänet ja heidän yhdessä saamansa seitsemän lasta.

Jose Pereiraa syytetään ainakin insestistä ja vapaudenriistosta.

11.6.2010 23:17 | Päivitetty 11.6.2010 23:39

- Hän on hämmentynyt, eikä ilmaise itseään kovin hyvin, mutta hän kertoi, että antaa anteeksi eikä halua miestä vankilaan. Hän on kertonut tarvitsevansa miestä lapsistaan huolehtimiseen, tutkija Adriana Meireles kertoi AP:lle.

Nainen kertoi, ettei hän ole kieltäytynyt sukupuoliyhteydestä isänsä, koska on pelännyt, että mies hylkäisi hänet ja heidän lapsensa.

Tytär ja lapset löytyivät kalastajakylän eristetystä mökistä. Kaikki olivat aliravittuja, eivätkä lapset olleet koskaan käyneet koulua tai saaneet sairaanhoitoa.

Lapsista ei ole myöskään olemassa mitään virallista syntymätodistusta, mutta vanhimman uskotaan olevan 12-vuotias ja nuorimman kahden kuukauden ikäinen.

Poliisi on löytänyt Jose Pereiran toisen tyttären, joka on myös joutunut isänsä raiskaamaksi ja synnyttänyt hänelle lapsen. Toinen tytär pakeni kotoa synnytyksen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?