Mies tappoi pastorin kesken jumalanpalveluksen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mies tappoi pastorin kesken jumalanpalveluksen

Saarnaa pitänyt pastori joutui tulituksen kohteeksi kesken jumalanpalveluksen Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Pastori torjui ensimmäisen luodin Raamatulla, mutta seuraavat kolme surmasivat hänet.

Aseistautunut mies avasi sunnuntaina tulen kirkossa Illinoisissa Yhdysvalloissa ja surmasi saarnaa pitäneen pastorin kesken jumalanpalveluksen.

8.3.2009 19:20 | Päivitetty 9.3.2009 7:36

Poliisin mukaan mies marssi saarnapenkkiin ja alkoi tulittaa kohti Maryvillen pikkukaupungin baptistikirkon pastoria Fred Wintersiä. Ensimmäisen laukauksen pastori torjui Raamatulla, joka räjähti pieneksi paperisilpuksi .45-kaliiperisen luodin voimasta. Sen jälkeen pastori oli suojaton, ja mies ampui häneen kolme luotia.

Laukausten jälkeen miehen ase jumiutui. Tällöin hän vetäisi esiin veitsen ja puukotti itseään. Kaksi seurakuntalaista yritti saada veistä pois mieheltä, mutta kahakassa hekin saivat puukoniskuja.

Haavoittuneet vietiin läheiseen sairaalaan. Hyökkääjän tilan kerrottiin olevan vakava.Hyökkäyksen motiivista ei ole tietoa. Kirkossa oli noin 150 ihmistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?