Omaisten piinaava odotus: Turmakoneen uhreista ei ole löydetty jälkeäkään - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Omaisten piinaava odotus: Turmakoneen uhreista ei ole löydetty jälkeäkään

Omaiset odottavat järkyttyneinä tietoja kadonneista läheisistään, mutta Air Francen Brasiliasta Pariisin matkalla ollutta konetta ei ole vielä pystytty paikallistamaan.

Lentokenttävirkailijat yrittivät auttaa parhaansa mukaan läheisistään kipeästi tietoja kaipaavia omaisia Rion Galeaon lentokentällä.­

1.6.2009 18:57 | Päivitetty 2.6.2009 6:28

Sekä Brasiliasta että Afrikasta on lähetetty sotilaskoneita turmakoneen etsintöihin, kertoo uutistoimisto Reuters.

Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä kymmenet ihmiset odottivat läheisiään takaisin Brasiliasta, kun traaginen uutinen tavoitti heidät.

Lentokentän virkailija tukevat itkeviä ja järkyttyneitä omaisia lentokentällä.

Myös Rion Galeaon lentokentällä omaiset odottivat järkyttyneinä tietoa läheisistään.

Ranskan presidentti Sarkozy tapasi koneessa olleiden sukulaisia lentokentällä eilen illansuussa. Presidentin mukaan toivo matkustajien löytymisestä elävänä on hiipunut.

- Toiveet eloon jääneiden löytämisestä Air France -yhtiön turmakoneesta ovat käymässä hyvin vähäisiksi, Nicolas Sarkozy sanoi.

Ranska on pyytänyt Yhdysvalloilta apua Atlantin yllä kadonneen koneen löytämiseksi. Etsintöihin osallistuu myös Espanjan poliisin tiedustelukone.

Brasilian lentoviranomaisten mukaan jäljettömiin kadonnut Air Francen lentokone oli ehtinyt lentää hyvän matkaa Brasilian rannikolta kohti Pariisia, kun se joutui turbulenssiin ja katosi.

Koneen uskotaan syöksyneen Atlantin valtamereen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?