Monica Lewinsky piiloutui vaalien ajaksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Monica Lewinsky piiloutui vaalien ajaksi

Hänen nimensä vilahtelee vähintään sivulauseissa aina, kun Bill ja Hillary Clintonista puhutaan. Meneillään olevasta vaalikampanjasta Monica Lewinsky on kuitenkin pysytellyt niin kaukana kuin ikinä mahdollista

Monica Lewinsky piiloutui vaalien ajaksi.­

29.1.2008 6:24 | Päivitetty 29.1.2008 7:59

Lewinskyn, 34, ystävä ja entinen tiedottaja Barbara Hutson paljasti äskettäin, että Valkoisen talon entinen harjoittelija on tietoisesti vetäytynyt maan alle ja entistäkin kauemmaksi julkisuudesta.

- Jos hän antaisi haastattelun ja Hillary häviäisi, saisi hän takuuvarmasti syyt niskoilleen, Hutson perusteli.

Lewinskyn kerrotaan viettävän ainakin vaalitaiston kiihkeimmät taitekohdat, kuten ensi viikon supertiistain, visusti piilossa tuntemattomassa paikassa.

Kaikkien aikojen seksiskandaalin toinen osapuoli on muutenkin halunnut pitää viime vuodet mahdollisimman matalaa profiilia. Hänet on bongattu toisinaan New Yorkissa, toisinaan Los Angelesissa, missä hänen vanhempansa asuvat.

Monet ovat varmoja, että jos Hillary Clintonista tulee demokraattipuolueen presidenttiehdokas ja myöhemmin presidentti, Lewinsky nostetaan vielä jossain vaiheessa esiin likaiseksi aseeksi Clintoneita vastaan.

- Hän haluaa olla mahdollisimman anonyymi. Mutta sitä hän ei tietenkään tule koskaan olemaan, varsinkaan jos Hillarysta tulee presidentti, Barbara Hutson ennustaa.

Presidentti Bill Clinton sortui 1998 tv-kameroiden ja valamiesten edessä kieltämään seksisuhteensa Lewinskyyn. Clinton vapautettiin lopulta 1999 valtakunnanoikeudessa, ja hän sai pitää virkansa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?