"Palin on uusi Reagan" - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

"Palin on uusi Reagan"

Republikaanien puoluekokouksen torstaiaamuna puheellaan hurmannut Sarah Palin saa poikkeuksellisen tunnustuksen presidentti Ronald Reaganin pojalta. Radiojuontajana toimivaa Michael Reagania pidetään isänsä perinnön ykkösvaalijana perheessä.

5.9.2008 6:44

- Olen yrittänyt vakuuttaa konservatiiveille, että he tuhlaavat aikaa etsiessään uutta nousevaa Ronald Reagania, joka voisi johtaa puoluettamme ja kansaamme. Olen inttänyt, ettemme koskaan näe hänen kaltaistaan, koska hän oli ainutlaatuinen, Michael Reagan toteaa.

- Olin väärässä. ...Näin omien silmieni edessä puoluekokouksessa isäni syntyvän uudelleen, joskin nyt hän on nainen. Ja mikä nainen!

Michael Reaganin mukaan Alaskan kuvernööri Sarah Palinin puhe "lennätti Ronald Reaganin hengen kokouspaikan yläpuolelle", jossa se lähetti "sokkiaaltoja kyynisen median läpi".

- Muutamalla sanalla hän onnistui repimään maskin demokraattisten kilpailijoidensa kasvoilta ja paljastamaan keitä he ovat. ...Tervetuloa takaisin, isä, vaikka sinulla tällä kertaa onkin hame ja synnytät lapsia!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?