Nettituttu antoi pakit - mies leiriytyi lentoasemalle - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Nettituttu antoi pakit - mies leiriytyi lentoasemalle

Saksalainen Heinz Muller halusi omien sanojensa mukaan aloittaa uuden elämän Brasiliassa. Hän ehti maleksia Campinasin lentoasemalla lähellä Sao Pauloa 13 vuorokautta, ennen kuin hänet vietiin sairaalaan psykiatrin arvioitavaksi.

Saksalainen Heinz Muller nukkuu yönsä lentoaseman penkeillä. Brasilian poliisilla ei ole toistaiseksi mitään sitä vastaan.

30.10.2009 6:54 | Päivitetty 30.10.2009 13:39

Lentokenttäviranomaiset ovat vahvistaneet, että 46-vuotias entinen lentäjä sai pakit netissä tapaamaltaan brasilialaisnaiselta ja vietti siitä lähtien aikaansa lentoasemalla. Hänellä ei ollut rahaa matkustaa kotiin ja hän kieltäytyi vapaaehtoisten tarjoamasta yösijasta.

- Haluan asua Brasiliassa jossain kauniissa paikassa, Muller sanoi uutistoimisto AP:n toimittajalle, mutta kieltäytyi puhumasta mitään muuta.

Hän nukkui lentoaseman ainoan terminaalin penkeillä, peseytyi vessoissa ja sai ruokaa lentoaseman työntekijöiltä, joiden kanssa hän keskusteli portugalin ja espanjan kieltensekoituksella.

Lentokenttäelämä tuli kuuluisaksi, kun Tom Hanks esitti vuosikausia New Yorkin lentoasemalla asunutta miestä elokuvassa Terminaali (2004).

Mullerin passissa lukee, että hän on Münchenistä. Hän on kuitenkin sanonut asuvansa muualla Saksassa.

Lentokentän työntekijöiden mukaan Mullerista ei ollut mitään harmia.

- Hän ei aiheuta ongelmia. Hän vain istuskelee päivät pitkät, sanoi matkailutoimistossa työskentelevä Cristiane Morales.

- Hänellä ei ole paikkaa, mihin mennä ja hän haluaa toistaiseksi olla lentokentällä, kommentoi lentokenttäpoliisi Wilson Slauzino.

Ex-lentäjä ei halua antaa haastatteluja.

Onko saksalaismies särkenyt sydämensä eikä halua siksi poistua Brasiliasta?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?