Auttaako silmän tuntomerkki pikku-Maddyn löytämisessä? - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Auttaako silmän tuntomerkki pikku-Maddyn löytämisessä?

Madeleinen sukulaiset ovat julkaisseet uuden kuvan, jonka he toivovat auttavan etsinnöissä.

Madeleinen sukulaiset ovat julkaisseet uuden kuvan, jonka he toivovat auttavan etsinnöissä.

15.5.2007 6:58

Kuvassa näkyy selvästi Madeleinen oikean silmän pupilli, joka sekoittuu sinivihreään iirikseen.

Madeleinen etsijöiden pitäisi tunnistaa pikkutyttö erikoisen pupillin perusteella, vaikka sieppaajat olisivat yrittäneet naamioida hänet, Maddyn täti Diane McCann kertoi.

Madeleinen isä ja äiti kertoivat eilen tiedotustilaisuudessaan, etteivät he aio lähteä Portugalista ennen kuin Madeleine löytyy.

Maddyn isä Gerry McCann kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että tytär on kunnossa.

- Olen varma siitä, että hän voi hyvin ja joku pitää hänestä huolen.

Portugalin poliisi teki eilisiltana laajan etsinnän yksityistaloon lähellä nelivuotiaan brittitytön Madeleine McCannin sieppauspaikkaa.

Poliisi ei ole pidättänyt ketään, mutta kuulustelee kahta tai useampaa ihmistä. Poliisi ei ole tehnyt etsintöjä alueella moneen päivään.

Asunnon omistaa 71-vuotias brittinainen, jonka poika on ollut innokkaasti auttamassa Madeleinen etsinnöissä. Eronnut mies toimi aktiivisesti tulkkina toimittajien ja poliisin välillä. Hän kertoi toimittajille, että hänellä on samanikäinen ja melkein samannäköinen tytär kuin Madeleine, Sky News kertoi eilen.

Lopulta miehen läsnäolo etsintäpaikalla herätti niin paljon kysymyksiä, että tämä vetäytyi taka-alalle. Toimittajat penkoivat hänen taustojaan, ja lopulta hän "katosi", Sky News kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?