Brittikirjailija ennusti kuolemansa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittikirjailija ennusti kuolemansa

Toby Charnaud kohtasi traagisen lopun: hänet hakattiin hengiltä, jonka jälkeen hänen ruumiinsa silvottiin ja vietiin tiikereiden kaluttavaksi. Mikä karmeinta, 41-vuotiaan perheenisä näyttää ennustaneen kuolemansa omassa novellissaan.

3.8.2006 7:07

- Tarina on aavemainen. Olen varma, että Tobylla oli omat epäilynsä, Charnaudin sisko Hannah Allen kertoi The Times -lehdelle.

Vain hiukan ennen kuolemaansa julkaistussa novellissa Toby Charnaud kirjoitti brittimiehen ja thainaisen romanssista, joka johtaa kuitenkin miehen väkivaltaiseen kuolemaan. Kirjoituskilpailun voittaneessa novellissa murhatun miehen ruumis syötetään tiikereille.

Charnaudin thaimaalaissyntyinen ex-vaimo Pannada Laoruang on nyt oikeudessa syytettynä osallisuudesta miehensä murhaan.

Vaimo houkutteli Charnaudin asuntoonsa, jossa häntä odotti joukko Laoruangan miespuolisia sukulaisia.

Miesjoukko yritti ensin ampua Charnaudin antiikkisella kiväärillä, mutta kun tämä epäonnistui, he ryhtyivät hakkaamaan tätä hengiltä.

Tämän jälkeen miehet paloittelivat ruumiin, korvensivat sitä tulella ja heittivät ruumiinosat sitten Kaeng Krajan kansallispuistoon.

Kaksi päivää murhan jälkeen Laoruang soitti miehensä vanhemmille Britanniaan ja kertoi miehen kadonneen. Vanhempien epäluulot heräsivät välittömästi ja he palkkasivat yksityisetsivän selvittämään poikansa kohtaloa.

- Tämä on vastenmielinen, ennalta harkittu murha, joka on tuhonnut perheidemme elämät koko loppuiäksemme, Hannah Allen vuodatti Independent -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?