Forbes listasi 10 kuuminta perijätärtä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Forbes listasi 10 kuuminta perijätärtä

Rikkaimpien, kauneimpien ja kuuluisimpien ykköseksi rankattiin venäläisen metallipohatan Vassili Anisimovin tytär Anna Anisimova.

5.8.2006 6:58

Tosi-tv-ohjelmastaan, julkisuudennälästään ja internetissä levinneistä seksivideoistaan tunnettu hotellisuvun perijätär Paris Hilton pääsi listalla kakkoseksi. Heti Parisin perässä tuli pikkusisko Nicky.

Kärkikolmikkoa yhdistää raha, kauneus, halu poseerata kameroille sekä omaisuuksien tuhlaaminen pelkästään kampaajalla käyntiin.

Forbesin listalle mahtui myös kannuksensa itse ansainneita perijättäriä.

New Yorkin miljardööripormestarin Michael Bloombergin nuorin tytär Georgina Bloomberg, 23, satsaa esteratsastukseen ja on kaksinkertainen Pohjois-Amerikan nuorten mestari. Hän tähtää tosissaan vuoden 2008 olympialaisiin.

Harva varmaankaan tietää, että suositun Seinfeld -komediasarjan Elainea näytellyt Julia Louis-Dreyfus, 45, on ranskalaismiljardöörin tytär, jonka ei tarvitsisi elääkseen naurattaa yhtään ketään.

Lisäksi listalle mahtuivat muun muassa kosmetiikkalegenda Estée Lauderin pojantytär Aerin Lauder, 36, sekä serkukset Amanda Hearst, 22, ja Lydia Hearst-Shaw, 21, jotka ovat lehtikeisari William Randolph Hearstin lapsenlapsenlapsia.

Amerikkalainen talouslehti Forbes julkaisee vuosittain muun muassa listaa maailman rikkaimmista henkilöistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?