Silminnäkijä: Maddyn isä itki epätoivoisena katoamisyönä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Silminnäkijä: Maddyn isä itki epätoivoisena katoamisyönä

Brittilehti Mirror nostaa jälleen esiin uusia väitteitä Madeleine McCannin tapauksen tiimoilta. Nyt portugalilaisen Paraiso-ravintolan tarjoilijat kertovat Mirrorille, kuinka he muistavat McCannin perheen viimeisen aterian yhdessä.

Tarjoilijoiden mukaan Gerry McCann vaikutti täydelliseltä isältä.

19.9.2007 17:58 | Päivitetty 19.9.2007 20:30

Tarjoilijoiden kertomusten mukaan Madeleine oli täysin hullaantunut isäänsä, ja Gerry vaikutti "täydelliseltä vanhemmalta".

Tunteja myöhemmin Madeleinen katoamisen jälkeen he näkivät Gerryn jälleen. Tuolloin isä oli täysin romahtanut: peloissaan, eksynyt ja onneton, tarjoilijat kertovat Mirrorin sivuilla.

- Menin ulos tupakalle ja näin yksinäisen miehen. Hän oli epätoivoinen. Hän itki ja huusi Madeleinen nimeä uudestaan ja uudestaan. Hän oli aivan sekaisin, tarjoilija kertoo Mirrorille.

Tarjoilijoiden kertoman mukaan Gerry yritti haravoida maastoa ja huusi:

- Madeleine, Madeleine, Madeleine. Missä sinä olet?

Halasi ja suukotteli

Ensimmäistä kertaa katoamisyöstä julkisuudessa puhuneet tarjoilijat kertoivat, että koko perhe oli syömässä ravintolassa. Kate-äiti yritti syöttää korkeissa syöttötuoleissa istuneita kaksosia. Gerry-isä leikki Maddyn kanssa.

- Hän vaikutti täydelliseltä isältä, hän halaili ja antoi Madeleinelle paljon huomiota. On todella surullista, että vain muutaman tunnin kuluttua pikkutyttö katosi.

Perhe saapui rantaravintolaan kolmen muun pariskunnan kanssa.

- He olivat ravintolassa yli tunnin ja suurimman osan ajasta Gerry ja Madeleine leikkivät rannalla. Gerry kantoi Maddya hartioillaan. Madeleine kikatti ja poukkoili ylösalas, ravintolan henkilökunnan jäsen muistelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?