Stallone tukee McCainia ja haastaa Chuck Norrisin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Stallone tukee McCainia ja haastaa Chuck Norrisin

Yhdysvaltain republikaanien presidenttipörssin kärkeen noussut John McCain sai yllättävää tukea Hollywoodista, kun itse Sylvester Stallone ilmoittautui hänen tukijakseen.

Sylvester Stallone tukee McCainia.

25.1.2008 6:28

- Pidän McCainista paljon, Stallone totesi Fox News -kanavan haastattelussa.

Miehiä yhdistää ainakin Vietnam. Sotasankari McCain vietti siellä aikanaan yhteensä yli viisi vuotta vankileirillä. Stallonen roolihahmo Rambo puolestaan on rymistellyt Vietnamissa valkokankaalla. Stallone perustelikin tukeaan McCainille käyttäen elokuvavertausta.

- Henkilöiden pitää sopia käsikirjoitukseen. Juuri nyt käsikirjoitus ja todellisuus ovat aika brutaaleja ja tunteettomia, kuten kova toimintaelokuva. Tarvitaan henkilö, joka on ollut mukana, ja joka pystyy hoitamaan homman.

McCainin kampanja nappasi heti kiinni Stallonen lausuntoon. Arizonan senaattori viittasi Stallonen toiseen tunnettuun roolihahmoon Rockyyn, kun hän kuvaili valmistautumistaan kampanjan seuraavaan, kovaan vaiheeseen.

- Menen Philadelphiaan ja juoksen portaat ylös, McCain lausahti.

Amerikkalaismedia alkoi saman tien kehitellä myös kovan luokan actiontaistoa republikaanien pääehdokkaiden tukijoiden välillä. Arkansasin ex-kuvernöörin Mike Huckabeen näkyvä tukija on nimittäin Chuck Norris, jonka toimintaelokuvien roolihahmo on Walker, Texas Ranger.

Myös McCain huomasi tilaisuutensa ja nauratti toimittajia Floridan vierailullaan:

- Varo vain Chuck Norris, Sylvester on perässäsi. Hän tulee ja ottaa sinut kiinni. Sinun olisi parempi paeta. Voit juosta, mutta et pääse piiloon, McCain huhuili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?