Miksi Stephanien lapset eivät osallistu hautajaisiin? - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Miksi Stephanien lapset eivät osallistu hautajaisiin?

Prinsessa Caroline osallistuu todennäköisesti isänsä hautajaisiin ilman aviomiestään, Hannoverin prinssi Ernst Augustia.

15.4.2005 0:00

Vielä alkuviikosta Ernst Augustin, 51, tila oli hyvin vakava. Hän oli teho-hoidossa monacolaisessa sairaalassa.

Prinssi joutui sairaalaan akuutin haimatulehduksen vuoksi jo viikko sitten tiistaina, vain päivää ennen ruhtinaan kuolemaa.

Palatsia lähellä olevan lähteen mukaan Ernst August on kuitenkin jo toipumassa hyvää vauhtia.

- Hän on sairaalassa vielä ehkä pari päivää ja sitten hän pääsee kotihoitoon, palatsin lähde kertoi IS:lle eilen.

Nyt näyttää siis siltä, että Carolinen huoli aviomiehestä on ohi, mutta suuri suru rakkaan isän poismenosta ei häivy koskaan.

Carolinen ja Ernst Augustin nelivuotias Alexandra -tytär ei osallistu hautajaisiin, koska on liian nuori, mutta Monacossa ihmetellään, miksi Stephanien lapset eivät ole mukana. Ruhtinas Rainier rakasti kaikkia seitsemää lastenlastaan yhtä paljon. Erityisesti Stephanien 12-vuotias Louis -poika ja 11-vuotias Pauline -tytär olivat Rainierille tärkeitä. Louis ja Pauline ovat esiintyneet usein sirkuksessa ja Rainier puolestaan rakasti sirkusta koko elämänsä. Louis, Pauline sekä heidän 6-vuotias sisarensa Camille ovat kirkonmenojen ajan omissa oloissaan kotona.

- Prinsessa on ilmoittanut, etteivät lapset osallistu hautajaisiin. Hän ei ole eritellyt siihen syytä, palatsista kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?