Medvedevin kuvat varastettiin koululta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Medvedevin kuvat varastettiin koululta

Dmitri Medvedevin nousu Venäjän vallanperijäksi herätti heti valtavan kiinnostuksen hänen lapsuuttaan ja nuoruuttaan kohtaan. Tämän sai ikävällä tavalla huomata pietarilainen koulu numero 305, jossa Medvedev kävi peruskoulunsa.

Dmitri Medvedevin kuvat varastettiin koululta.

12.12.2007 6:34

Koulun ilmoitustaululta varastettiin toissa iltana useita valokuvia, joissa Medvedev näkyy joko pikkupoikana tai jotka oli otettu hänen aikuisiän vierailuiltaan koulussa. Osassa kuvista oli Medvedevin nimikirjoitus.

- Varkaat veivät nimenomaan arvokkaat valokuvat, suri Tvoi Den -lehden haastattelema matematiikanopettaja Irina Grigorovskaja.

Opettajat epäilevät, että kuvat vietiin joko "matkamuistoksi" tai ne on jo myyty kalliiseen hintaan keräilijöille.

Medvedevin vanhoista opettajista on tullut myös pikavauhtia julkkiksia, sillä jokainen venäläislehti haluaa haastatella heitä.

Grigorovskaja muistaa tulevan presidentin innokkaana kemistinä, joka halusi tehdä omia kokeitaan koulun laboratoriossa.

- Kerran hän päätti tehdä kokeen kotonaan ja jotain meni pieleen. Oli lähellä, ettei koko asunto palanut. Onneksi vanhemmat huomasivat ajoissa tulipalon ja sammuttivat sen. Hyvä, että hän itse jäi henkiin, Grigorovskaja kuvaili.

Opettajat muistavat Medvedevin loputtoman tiedonjanoisena pikkupoikana, joka ilmoitti jo ensimmäisellä luokalla haluavansa juristiksi - mikä hänestä tulikin.

Medvedev piti tietoaineiden lisäksi liikunnasta. Hän oli koulun mestari esimerkiksi leuanvedossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?