Miljoona sille joka todistaa Obaman syrjähypyn - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Miljoona sille joka todistaa Obaman syrjähypyn

Amerikkalainen skandaalilehti National Enquirer väittää, että Barack Obaman vastustajat tarjoavat huikeaa palkkiota todisteista, jotka mustamaalaisivat Yhdysvaltain presidenttiä.

4.5.2010 13:53

National Enquirer julkaisi viikonloppuna jutun, joka nosti esiin pari vuotta vanhan väitteen Obaman syrjähypystä. Lehden mukaan Obama olisi viettänyt yön kampanjatyöntekijänsä kanssa washingtonilaisessa hotellissa vuonna 2004.

Ainoana "todisteena" on erään limusiinikuljettajan kertomus, että hän oli vienyt kampanjatyöntekijä Vera Bakerin hotelliin, jossa Obamakin oli. Baker keräsi varoja Obaman senaattorinvaalikampanjaan.

Baker on kiistänyt kaikki vihjailut. National Enquirer kuitenkin väittää, että se ei ole ainoa, joka tapausta yhä penkoo. Lehden mukaan "anti-Obama-vaikuttajat" tarjoavat miljoonan dollarin palkkiota sille, joka todistaa väitteen.

Asiasta on tehty vuosien saatossa lukemattomia juttuja amerikkalaisilla juoruihin keskittyvillä nettisivuilla ja blogeissa.

Obama-vastaisuus nousi Yhdysvalloissa huippuunsa, kun presidentin kiisteltyä terveydenhuoltouudistusta käsiteltiin alkuvuodesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?