Sarah Palinin tyttären lapsen isä: Olen punaniska, en halua lapsia! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Sarah Palinin tyttären lapsen isä: Olen punaniska, en halua lapsia!

Republikaanien varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin tyttären Bristolin lapsen isä Levi Johnston kirjoittaa Myspace-sivuillaan, että hän on punaniska, eikä halua lapsia.

Republikaanien varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin tyttären Bristolin lapsen isä Levi Johnston kirjoittaa Myspace-sivuillaan, että hän on punaniska, eikä halua lapsia.

2.9.2008 13:23 | Päivitetty 2.9.2008 21:52

Tieto 17-vuotiaan Bristolin teiniraskaudesta on tyrmistyttänyt amerikkalaisia juuri republikaanien puoluekokouksen alkaessa.

Sarah Palin on sanonut kannattavansa mm. pidättyvyyttä seksistä ennen avioliittoa. Lisäksi hän vastustaa koulujen seksivalistusta. Republikaanien presidenttiehdokas John McCain valitsi Sarah Palinin varapresidenttiehdokkaakseen viime viikolla.

Nuori isäpappa kuvaa internetin Myspace-sivustolla itseään näin: "Olen p...leen punaniska, ja ylpeä siitä!"

Punaniskaksi mielletään usein valkoinen, kaljaa kittaava, hieman junttimainen mies, jonka mielipiteet ovat äärimmäisen konservatiivisia, jopa rasistisia.

Johnston tekee myös selväksi, mitä hän ajattelee jälkikasvun hankkimisesta.

- En halua lapsia, hän kirjoittaa Myspacessa.

Jääkiekkoa ja "jätkien kanssa hengailua" harrastava Levi on ylimmällä vuosikurssilla Wasillan kaupungin lukiossa Alaskassa, samoin kuin hänen morsiamensa Bristol.

Yhdysvaltain kohutuin teinipari on saamassa lapsen ennen joulua. Samalla 44-vuotiaasta Sarah Palinista tulee mummi.

- He ovat olleet yhdessä jo aika pitkään, yli vuoden, kertoi Levi Johnstonin luokkatoverin äiti New York Daily News -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?