Mimosa Jallow lähtee ”rähisemään” sekaviestin MM-finaaliin

Julkaistu:

Uinti
Sekaviestin finaali uidaan Suomen aikaa keskiviikkona kello 14.44.
Suomen sekaviestinelikko pääsee altaaseen vielä keskiviikon iltakilpailuissa, kun Andrei Tuomola, Ari-Pekka Liukkonen, Jenna Laukkanen ja Mimosa Jallow pärjäsivät hyvin lyhyen radan MM-uintien 4x50 metrin vapaauinnin sekaviestin alkuerissä varhain aamulla Suomen aikaa.

Kiinan Hangzhoussa järjestettävien kilpailujen alkuerissä suomalaisnelikko ui ajan 1.31,51, joka jää Suomen ennätyksestä vain 11 sadasosasekuntia. Suomi sijoittui alkuerissä seitsemänneksi.

Jallow’n aamun ohjelmassa oli myös 100 metrin vapaauinnin kilpailu, mutta hän jäi alkueriin ajalla 55,11. Välieräpaikkaan olisi tarvittu 53,82. Hänen keskittymisensä on viestin finaalissa.

– Eihän tuo nyt hyvä aika ole, mutta pääsee vielä viestiin rähisemään. Aika paljon väsytti aamulla, kun täällä on iltakisat niin myöhään, ettei pääse ajoissa nukkumaan, Jallow sanoi tiedotteessa.

Aamun henkilökohtaisilla matkoilla Jallow’n tavoin myös Riku Pöytäkivi joutui pettymään, kun välieräpaikka jäi saavuttamatta. Sadan metrin perhosuinti taittui aikaan 51,90. Välieriin olisi riittänyt 51,35.

– Perusuinti olisi riittänyt mutta aina se ei lähde. Eka vinsta oli tosi jäykkä, siihen meni voimat. Mutta valmistautumisessa ei ole ollut mitään ongelmia, Pöytäkivi sanoi.

Sekaviestin finaali uidaan Suomen aikaa tänään kello 14.44. Tuntia aiemmin kisataan naisten 50 metrin rintauinnin finaali, jossa uivat Laukkanen ja Ida Hulkko.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt