Toisen naisen viestit paljastivat pettämisen – MM-kultaa voittanut urheilijapari erosi: ”Näytti itkeneeltä”

Julkaistu:

Uinti
Australialainen huippu-uimari Emily Seebohm syyttää Mitchell Larkinia uskottomuudesta.
Australialainen uimaritähti, moninkertainen olympiavoittaja ja MM-kultamitalisti Emily Seebohm, 26, ja hänen miesystävänsä, niin ikään MM- ja olympiamitaleita voittanut uimari Mitchell Larkin, 25, erosivat reilu kuukausi sitten.

Uinnin unelmapari ehti seurustella kaksi vuotta ja ostaa yhdessä talon Australian Brisbanesta. Seebohm ilmoitti parin erosta Instagramissa.
Nyt Seebohm on paljastanut, että eron syy oli Larkinin uskottomuus. Useat australialaismediat siteerasivat The Courier-Mailia, joka julkaisi Seebohmin haastattelun. Seebohm kertoi, että hän löysi Larkinin puhelimesta viestejä toiselta naiselta. Hän ei ollut ennen sitä epäillyt miesystävällään olevan muita naisia.

Lehden tietojen mukaan Larkin petti Seebohmia toisen uimarin kanssa, joka ei kuitenkaan kuulu Australian uintimaajoukkueeseen.


The Daily Telegraph oli haastatellut henkilöä, joka oli nähnyt parin heidän eroiltanaan. Pariskunta oli ollut tuolloin vieraana muotishow’ssa Brisbanessa.

– Seebohm lähti hotellilta ja näytti itkeneeltä, lähde kuvaili.

Seebohm paljasti tuoreessa haastattelussa, että hän ei ole ollut Larkinin kanssa tekemisissä eron jälkeen.

– Haluan siirtyä elämässäni eteenpäin enkä olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Olen vahvempi kuin koskaan ja valmis jättämään tämän kaiken taakseni, hän sanoi.

Huhujen mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Larkin on pettänyt seurustelukumppaniaan.

The Courier-Mailin mukaan Seebohm ja entinen uimari Meagen Nay, joka seurusteli aikanaan Larkinin kanssa, ovat viestitelleet sosiaalisessa mediassa.

– On olemassa kovia todisteita, Nayn yhdessä viestissä sanottiin lehden mukaan.

Lisäksi molemmat julkaisivat täysin samanlaisen kuvan Instagramin Stories-osiossa. Siinä oli lause ”Mikä on tulossa, on parempaa kuin se, mikä on jo mennyt.”


Sekä Seebohm että Larkin olivat mukana Australian uintimaajoukkueen leirillä eronsa jälkeen. He molemmat myös kilpailivat Tyynenmeren valtioiden uintimestaruuksista Tokiossa kuun alussa. Seebohmin saldo oli kaksi kultaa ja hopea. Larkin voitti kullan, hopean ja kaksi pronssia.

Seebohm ilmoitti aiemmin harkitsevansa vetäytymistä kisoista yksityiselämänsä tapahtumien vuoksi.

Larkinin suurimpiin saavutuksiin kuuluvat 100 ja 200 metrin selkäuinnin kulta pitkän radan MM-kisoissa 2015 sekä 200 metrin selkäuinnin olympiahopea Riosta 2016.

Seebohmilla on useita viestimitaleita Pekingin, Lontoon ja Rion olympialaisista. Hän otti 100 ja 200 metrin selkäuinnin MM-kultaa 2015 sekä 200 metrin selkäuinnin MM-kultaa 2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt