Microsoft-pomo jää pitkälle vapaalle – liittyykö Lumioiden romahdukseen? - Työelämä - Ilta-Sanomat

Microsoft-pomo jää pitkälle vapaalle – liittyykö Lumioiden romahdukseen?

Joe Belfiore tiedostaa, miten onnekkaassa asemassa hänen perheensä on ja ottaa siitä kaiken irti ennen kuin on myöhäistä.

23.10.2015 13:09 | Päivitetty 23.10.2015 13:09

Puhelinliiketoimintaa vetänyt Microsoftin ohjelmistoyksikön johtajiin kuuluva Joe Belfiore kertoi Facebookissa jäävänsä pitkälle vapaalle. Hän lähtee vaimonsa ja lastensa kanssa kuukausien mittaiselle merimatkalle ympäri maailman.

Pelkkää hupia se ei ole, sillä kyseessä on Semester at Sea -matka, jossa laiva on käytännössä kelluva yli 600 oppilaan yliopistokampus, ja vierailtavat kohteet toimivat opintojen ruokana.

– Vuosien haaveilun jälkeen ja lastemme ollessa melkein liian vanhoja tehdäksemme jotain hullua, olemme päättäneet viedä perheemme ainutkertaiselle opintomatkalle, Belfiore kirjoittaa.

Belfiore aloittaa lomansa marraskuussa ja palaa vanhaan työhönsä ensi kesänä. Luultavasti loma on ajoitettu niin, että hän saa puskettua Microsoftin uuden mobiilikäyttöjärjestelmän jakeluun ensin.

Microsoftin puhelinpuolelta saatiin juuri synkkiä lukuja, kun Lumia-mallien liikevaihto suorastaan romahti vuodentakaisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?