Facebookin perustaja elää suurennuslasin alla - Työelämä - Ilta-Sanomat

Mark Zuckerberg ei jättänyt juomarahaa Roomassa

Facebookin perustaja Mark Zuckerbergin elämä on jatkuvasti julkisen suurennuslasin alla. Italialainen sanomalehti uutisoi, että Zuckerberg ei jättänyt ollenkaan juomarahaa aterioituaan roomalaisessa ravintolassa.

Facebook-miljardööri Mark Zuckerberg ja hänen vaimonsa Priscilla Chan elävät suurennuslasin alla myös häämatkallaan.­

30.5.2012 8:50 | Päivitetty 30.5.2012 7:49

Mark Zuckerberg ja hänen vasta vihitty vaimonsa Priscilla Chan ovat parhaillaan häämatkalla. He yrittävät matkustaa yksityisesti, mutta heidät tunnistettiin Roomassa. Siellä he söivät sunnuntaina lounasta Nonna Betta -ravintolassa, joka on erikoistunut Rooman juutalaisiin ruokiin.

Yksinkertainen lounas maksoi 32 euroa. Pariskunta oli tyytyväinen ruokaan, kertoi asiaa tiedustellut omistaja Corriere della Sera -sanomalehden mukaan.

Henkilökunta oli hämmästynyt, kun Zuckerberg ei jättänyt ollenkaan juomarahaa. He ovat tottuneet siihen, että amerikkalaiset ovat avokätisiä juomarahojen suhteen, The Telegraph kirjoitti.

T-paitaan, farkkuihin ja lenkkareihin pukeutunut Zuckerberg, jonka Facebook-osakkeiden arvo on lähes 20 miljardia dollaria, oli jättänyt juomarahat maksamatta myös edellisenä iltana trattoria Pierluigissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?