Googlen houkutin: Kulmien muotoilua maksua vastaan

Julkaistu:

Google on Yhdysvaltain paras työpaikka, Fortune-lehti selvitti. Työntekjät pitää tyytyväisinä hyvä ruoka, keilailurata ja maksullinen kulmakarvojen muotoilu.


Internet-yhtiö Google nousi voittajaksi Fortune-lehden tutkimuksessa, joka selvitettiin Yhdysvaltain sata parasta työpaikkaa. Yhdysvalloissa 18 500 henkeä työllistävä Google voitti ykköseksi viime vuoden nelossijalta. Voitto on Googlen historian kolmas.

– Työntekijät rakastavat tehtäväänsä, kulttuuria ja kuuluisia houkuttimia, kuten bocce-pallopeliä, keilailurataa ja kulmakarvojen muotoilua (maksusta) New Yorkin toimistossa. Sitten on ruoka: noin 25 kahvilaa halki yhtiön, kaikki ilmaiseksi, Fortune-lehti kuvailee.

Yksi googlelainen kommentoi tutkimuksessa, että työntekijät eivät koskaan ole kuin enintään 50 metrin päässä kattavasta ruokatarjoilusta.

Ohjelmistoyhtiö SAS Institute pääsi työpaikkalistan kolmanneksi Boston Consulting Groupin perään. Muita teknologiayhtiöitä listalla ovat muun muassa tallennusyhtiö NetApp sijalla kuusi, siruyhtiö Qualcomm sijalla 23, Adobe sijalla 41, Intel sijalla 46 ja Microsoft sijalla 76.

Kommentit

    Näytä lisää