Työelämä

'Super Mario': "Yhtään en säästellyt itseäni"

Julkaistu:

Intelin Virtual Film Festivalin voittajavideo ei ehkä ollut ihan sitä, mitä parhaalta saatettiin odottaa. Joidenkin silmissä varmasti amatöörimäiseltä näyttävä video on toisaalta tehty asenteella ja yhtään häpeilemättä.


Vantaalainen Pekka Luodeslampi otti päävoiton kilpailussa, missä parhaan videon kriteerinä oli katselumäärä. Erikseen valittiin tuomariston suosikki.

Videolla Luodeslampi parodioi Nintendon kuuluisaa putkimiestä "Super Mariota". Viiksekäs italialainen hakkaa nyrkkeilysäkkiä olan takaa erilaisten power uppien avustuksella. Video on jakanut jyrkästi katsojien mielipiteet.
 
Luodeslampi valottaa hieman videonsa taustoja:

- [Lähdin] asenteella, että yhtään ei säästellä itseäni ja lyödään niin kuin ikinä vaan pystyy, lähdettiin voittamaan, jos Herra suo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Luodeslampi pitää vastaanottoa todella hyvänä.

- Videoni aina jakavat ihmisten mielipiteet, jotkut inhoavat ja suorastaan kirjoittavat, että toivovat minun kuolemaani, mutta tuli negatiivista tai positiivista palautetta, niin se on osoitus siitä tärkeimmästä, että ne ovat pinnalla. Tylsä ja mitään sanomaton video ei herätä mitään tunteita. Kun tulee vihaa ja rakkautta, niin huomaa, että on onnistunut.

Pelimies

Ja lisää on tulossa. Luodeslampi suunnittelee omaa radiokanavaa, eli Korsoradiota, ja seuraavaksi on tulossa huumoripaketti roolipelaamisesta.

Luodeslammen aiempiin saavutuksiin lukeutuu muun muassa yksinpelin pistemaailmanennätys Mariolla Super Smash Bros Nintendo 64:ssä vuonna 2000. Tällä hetkellä hänen parannettu vuoden 2001 ennätyksensä on sijalla seitsemän kaikkien aikojen listalla.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  10. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  11. Tunti sitten
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää