Antti Halila ja Matti Mujunen - Työelämä - Ilta-Sanomat

Konkareita vahvistamaan Wakaru Partnersin hallitusta

Tietotekniikkapalveluiden johtamisen parhaisiin käytäntöihin erikoistunut Wakaru Partners Oy on valinnut hallitukseensa yhtiön ulkopuolisina jäseninä AffectoGenimapin toimitusjohtajan Antti Halilan ja Secgo Softwaren toimitusjohtajan Matti Mujusen.

8.6.2006 8:35

Omistajien edustajiksi hallitukseen on nimetty yrityksen perustaja, managing partner Petri Väyrynen ja partner Jukka Tenkamaa. Halila ja Mujunen ovat arvostettuja it-alan vaikuttajia, ja heillä on pitkä toimialan kokemus.

- Wakarun nopea nousu Suomen johtavaksi it-palveluiden johtamisen parhaiden käytäntöjen palvelutaloksi on ollut vakuuttava. Olen työskennellyt it-alalla lähes 40 vuotta, ja mielestäni Wakarun visio suomalaisten yritysten tietotekniikkapalveluiden johtamisesta osana liiketoimintaa ja parhaiden käytäntöjen tehokas sekä luova hyödyntäminen on ajankohtaisempi kuin koskaan, kertoo Halila.

- Tietotekniikkapalvelut ovat kiinteä osa yritysten jokapäiväistä toimintaa, joten on luontevaa, että niiden johtamiselle asetetaan samat, jo liiketoiminnasta tutut laatu- ja tehokkuusvaatimukset. Wakarulla on selkeä visio kuinka näihin vaatimuksiin vastataan. On hienoa olla osana tuon vision toteuttamista ja myös työskennellä Antin kanssa pitkästä aikaa, lisää Mujunen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?