Tommi Nordberg nimitettiin - Työelämä - Ilta-Sanomat

Setecin uusi toimitusjohtaja: "Tulevaisuus näyttää hyvältä Vantaalla"

Setecin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Tommi Nordbergin. Kesäkuun alussa aloittava Nordberg seuraa tehtävässä Pekka Eloholmaa, joka siirtyy AffectoGenimapin palvelukseen.

16.5.2006 16:58

- Tällä hetkellä Setecin Vantaan toimipisteen tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä toimimme koko Gemplus-konsernin passi- ja id-teknologian osaamiskeskuksena. Myös näiden tuotteiden valmistus pyritään mahdollisuuksien mukaan keskittämään Vantaalle. Jatkamme kuitenkin edelleen myös pankin ja kaupan alan asiakkaiden sekä teleoperaattoreiden palvelemista Vantaalta käsin, kertoo Tommi Nordberg.

Setec on nykyään osa maailmanlaajuista Gemplus Internationalia, joka on turvallisten älykorttiratkaisujen toimittaja. Gemplus osti vuonna biometristen passien kehittäjän ja valmistajan Setec Oy:n koko osakekannan vahvistaakseen viranomaisliiketoimintaansa.

Tommi Nordberg tuli Setecin palvelukseen vuonna 1998, jonka jälkeen hän on johtanut yhtiön Security Printing ja Government & Corporate -liiketoimintayksikköjä sekä toiminut Setecin myynti- ja markkinointijohtajana. Gemplusin organisaatiossa Tommi Nordbergin tehtävänä on ollut johtaa yhtiön Government ID -tuotteiden maailmanlaajuista markkinointia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?