Trygve Aasland korvaa Henning Hansenin - Työelämä - Ilta-Sanomat

Norman nimitti uuden toimitusjohtajan

Pohjoismainen tietoturvayhtiö Norman ASA on nimittänyt Trygve Aaslandin uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän on työskennellyt aikaisemmin johtajana Tandberg ASA:n palveluksessa.

28.10.2005 13:38

Aasland seuraa toimitusjohtajan tehtävässä Henning Hansenia, joka kesäkuussa nimitettiin kansainvälisen talousalan markkinatutkimusyrityksen Firmin johtoon.

Aaslandin aikaisempi tehtävä oli Tanderg ASA:n markkina-aseman kehittäminen Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Tätä ennen hän työskenteli Tandberg ASA:n Aasian ja Pohjois-Euroopan aluejohtajana. Hänellä on työkokemusta myös kansainvälisestä kauppamerenkulusta.

Hän on suorittanut Master of Management -tutkinnon Norwegian School of Management (BI) -liikkeenjohdon oppilaitoksessa.

- Trygve Aaslandilla on monipuolista, kansainvälistä kokemusta yhtiön johtamisesta ja näyttöä uusien markkinoiden luomisesta sekä liiketoiminnan laajentamisesta Euroopan ja Aasian markkinoilla. Edellä mainitut ominaisuudet tulevat olemaan Normanin tulevaisuuden menestystekijöitä, sillä yli 70 prosenttia yhtiömme myynnistä kertyy Norjan ulkopuolelta, sanoi Norman ASA:n hallituksen puheenjohtaja Svein R.Goli lehdistötiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?