Omasta pyynnöstä - Työelämä - Ilta-Sanomat

Pauli Aalto-Setälä lähtee Iltalehdestä

Iltalehden päätoimittaja Pauli Aalto-Setälä eroaa omasta pyynnöstään Iltalehden palveluksesta, ilmoitti Alma Media tiistaina. Hän toimi lehden päätoimittajana lähes kolme vuotta.

23.11.2004 11:32

Iltalehti on uudistunut kmustantajan mukaan merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Lehden linjaa on selkeytetty ja se on uudistanut sekä viikonvaihdeliitteen että tiistain tv-liitteen.

Alma Median mukaan uudistukset on otettu markkinoilla erittäin hyvin vastaan ja Iltalehden levikkimarkkinaosuus nousi kesällä 2004 ensimmäisen kerran yli 40 prosentin rajan. Se on myös pysynyt sen jälkeen tuon rajan yläpuolella. Iltalehden markkinaosuus ja lehden kuusipäiväinen levikki ovat tällä hetkellä lehden historian parhaat. -Tätä nousua on ollut hienoa ja opettavaista olla tekemässä. Nyt aion tehdä jotain muuta. Harkitsen rauhassa eri vaihtoehtoja ja kerron sitten, Aalto-Setälä sanoo. Ennen Iltalehden päätoimittajuutta hän työskenteli Alma Median Subtv:n perustajana ja toimitusjohtajana sekä Alma Median digi-tv- ja laajakaistastrategiaa suunnittelevana sisältöjohtajana. Alpress Oy:n toimitusjohtaja Hannu Olkinuoran mukaan Aalto-Setälä on tehnyt Iltalehdessä hyvää jälkeä ja hänelle olisi ollut töitä Iltalehdessä edelleen.

Iltalehden vastaava päätoimittaja toimii Petri Hakala. Uutena vastaavana päätoimittajana ja kustantajana aloittaa viimeistään helmikuussa Startel Oy:n entinen toimitusjohtaja Kari Kivelä.

Hakalan roolina on keskittyä jatkossa päätoimittajana toimituksen johtamiseen ja lehden sisällön kehittämiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?