Timonen vetämään Suomen Canal Digitalia

Kulutuselektroniikka- ja it-alan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Jyri Timonen on valittu Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

7.6.2004 13:49

Timonen on aiemmin toiminut Tech Data Finland Oy:n kaupallisena johtajana, eri johtotehtävissä Oy Compaq Computer Ab:ssä sekä Philips Oy:n kulutuselektroniikkaryhmän myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.

Canal Digital on maksu-TV-operaattori, jonka välittämiä TV-kanavia seuraa Pohjoismaissa yhteensä yli 3 miljoonaa kotitaloutta.

- Canal Digital Finland Oy on tällä hetkellä Suomessa jännittävässä kasvuvaiheessa suomalaisen televisiokentän digitalisoituessa.Alansa johtavan Pohjoismaisen yrityksen Suomen toimintojen vetäminen on haaste, jossa voin hyödyntää aiempaa kokemustani niin IT- kuin kulutuselektroniikkapuolelta, sanoo JTimonen.

- Canal Digital Finland Oy:n asiakasmäärät ovat kasvaneet Suomessa jatkuvasti viime vuosien aikana. Tänä keväänä kasvua on vauhdittanut etenkin Canal Digitalin tarjonnan laajeneminen myös maanpäälliseen digiverkkoon, jossa Canal Digital Finland Oy hoitaa kolmen Canal+-kanavan markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun. Nyt jatkamme toiminnan kehittämistä ja panostamme edelleen myynnin ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Myynnin kasvua ennakoi myös digiboxien penetraation raju kasvu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?