Työelämä

Sami, 29, sai kesätöitä: Palkka 8000 e / kk

Julkaistu:

Työt
Sami Itani valittiin 500 hakijan joukosta työskentelemään kuukaudeksi Adecco Finlandin toimitusjohtajana.
Entinen kymmenottelija Sami Itani, 29, väittelee pian kansainvälisestä kaupasta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Itani valittiin 500 hakijan joukosta työskentelemään kuukauden Adecco Finlandin toimitusjohtajana, yritys kertoo tiedotteessa.

Kuukauden työstä maksetaan 8000 euron palkka.

Hän tulee näkemään aitiopaikalta, miten yli 60 maassa toimivassa, 32 000 työntekijän jättiyrityksessä toimitaan ja miten sitä maatasolla johdetaan. Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa liiketoimintasuunnitelman laatiminen sekä johtoryhmän palaverien vetäminen.

– CEO-kuukaudelta odotan mahdollisuutta nähdä läheltä, kuinka tärkeän ja murroksessa olevan toimialan huippuammattilaiset toimivat ja ajattelevat. Lisäksi tietenkin haluan tuoda omia ja edustamani sukupolven näkemyksiä esille rakentavalla ja muita innostavalla tavalla, Itani kertoo tiedotteessa.


Adeccon globaalissa kampanjassa tarjotaan HR-alasta kiinnostuneille, opintojensa loppuvaiheessa oleville tai jo valmistuneille nuorille tilaisuus hakea kuukaudeksi Adeccon toimitusjohtajaksi omassa maassaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ainutlaatuisen työmahdollisuuden lisäksi Adecco haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden päästä mukaan ammattimaiseen rekrytointiprosessiin. Nekin, jotka eivät tule valituksi, oppivat prosessin kuluessa valtavasti omasta työpersoonastaan, motivaatiostaan ja kyvykkyydestään ja saavat hyviä eväitä työnhakuun vastaisuudessa, Adecco Finlandin HR- ja viestintäjohtaja Virpi Ojakangas toteaa tiedotteessa.

Itani valmistui Jyväskylän yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi 2011. Sen jälkeen hän on suorittanut kauppatieteiden tohtoriopintoja Aalto-yliopistossa.

Pyhäjoelta kotoisin oleva Itani voitti kultaa Kalevan kisoissa vuosina 2011 ja 2012. Hopealle hän otteli 2010 ja pronssille 2006. Ennätyksensä 7731 hän otteli Turun Kalevan kisoissa 2011. Samana vuonna hän voitti myös seitsenottelun hallimestaruuden.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt