Ottaisitko firman logon tatuoinniksi? Saat lisää palkkaa

Julkaistu:

Newyorkilainen kiinteistönvälittäjäfirma on keksinyt eriskummallisen keinon sitouttaa työntekijänsä.
Vuokra-asuntojen välitysfirma Rapid Realty New Yorkissa on tarjonnut  välittäjilleen 15 prosenttia paremman provision jokaisesta vuokrasopimuksestaan, jos he suostuvat ottamaan tatuoinnin firman R-kirjaimesta.

Asiasta kertoi Businessweek.

Tatuointitarjous alkoi vuonna 2011, kun yksi välittäjä otti R-tatuoinnin ja firma halusi palkita miehen brändin suurlähettiläänä toimimisesta.

Firman toimitusjohtajan Anthony Lollin mukaan tatuointi parantaa henkilöstön yhteenkuuluvaisuutta ja panee työntekijän ajattelemaan kahdesti ennen kuin irtisanomisilmoituksen pyytämistä.

Lollilla itsellään ei ole mitään tatuointeja.

Businessweekin mukaan firma maksaa kaikki välittäjiensä tatuointikulut, tatuoinnin voi ottaa mihin paikkaan tahansa ja sen voi suunnittella itse.

Lolli kertoi lehdelle, että tatuointi maksaa 150-350 dollaria, mutta tatuointien ottajien lisäprovisioihin on kulunut "ehkä enemmän kuin 150 000 dollaria". 

Toistaiseksi 40 vuokra-asuntojenvälittäjää on ottanut R-kirjaintatuoinnin.

- Kukaan heistä ei ole irtisanoutunut, Lolli sanoi Bloongerg Businessweekissä.

- Tämä on kannattanut työntekijöiden uskollisuuden takia. Kiinteistönvälitysalalla työpaikkoja vaihdetaan paljon. On tärkeää rakentaa brandille suurlähettiläitä ja luoda pysymisen kulttuuria, Lolli sanoi Bloomberg Businessweekissä.

Ota kantaa

Onko sinulla tatuointi tai haaveiletko sellaisesta?

Kyllä 52% En 48%
Ääniä yhteensä 3044

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt