IS:n verkossa uusi Työelämä-osio - kerro oma tarinasi! - Työelämä - Ilta-Sanomat

IS:n verkossa uusi Työelämä-osio - kerro oma tarinasi!

Kuvituskuva
Julkaistu: 6.10.2012 14:49

Otatko turhia riskejä verottajan kanssa? Millaisten yllättävien kuvien katselu lisää työtehoa? Millä duunarialoilla palkat nousivat eniten? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin vastaa Iltasanomat.fi:n Työelämä-osio.

Uudessa palvelussa julkaistaan päivittäin ajankohtaisia työhön liittyviä uutisia. Lisäksi Ilta-Sanomien ja Taloussanomien toimittajat pureutuvat suomalaisia puhuttaviin ilmiöihin. Osio kattaa kaikki työelämän alueet aina hanttihommista johtajatason tehtäviin asti.

- Sisältö elää päivittäin suomalaisen työelämän pulssilla. Siksi olemme varmoja, että uusi osio on lukijoillemme hyödyllinen, päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

Työelämä-sivujen yhteydessä esitetään työpaikkailmoituksia, jotka tuottaa Oikotie.fi/tyopaikat. Suomen johtavassa kaupallisessa rekrytointipalvelussa on jatkuvasti yli 2500 avointa työtehtävää eri toimialoilta ympäri Suomea.

- Yhteistyö on osoitus myönteisestä digitaalisesta murroksesta, toteaa Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja.

Työelämä-osion etusivu löytyy osoitteesta: iltasanomat.fi/tyoelama.  

Kerro oma tarinasi!

Työssä sattuu ja tapahtuu melkein päivittäin. On iloja, suruja ja yllätyksiäkin. Kirjoita meille oma henkilökohtainen kokemuksesi.

Kiinnostavimmat ja sykähdyttävimmät kertomukset julkaistaan Iltasanomat.fi:n uudessa Työelämä-osiossa ja mahdollisesti myös lehdessä. Voit tarvittaessa kirjoittaa nimimerkillä.

Lähetä napakka tekstisi sähköpostilla osoitteeseen: tyoelama@iltasanomat.fi

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta