Au pairit -Sebastianin tempaus lyö muut ällikällä – neronleimaus herättää epäilyksiä: ”Ootsä ihan varma...?”

Au pairit suuntaavat kauden päätösjaksossa tatuointistudioon.

Emmi-Lotta, Emilia, Aada ja Sebastian ovat au pairina Etelä-Afrikassa.

Ylen huippusuositun Au pairit -sarjan uudella tuotantokaudella seurataan Aadan, Emilian, Emmi-Lottan ja Sebastianin arkea Etelä-Afrikassa.

Kauden päätösjaksossa au pairit haluavan juhlistaa ikimuistoista kokemusta yhteisillä tatuoinneilla.

Aada, Emilia ja Emmi-Lotta ottavat ihoonsa luontoaiheiset tatuoinnit, mutta Sebastianilla on muita suunnitelmia. Hän haluaa tatuoida käteensä tekstin ”biltong”. Biltong on etelä-afrikkalaista naudan kuivalihaa, eli Sebastian haluaa kuivalihatatuoinnin.

Tatuoijaa hymyilyttää, kun Sebastian esittelee hänelle ideansa. Muut au pairit taas ovat hieman epäileväisiä siitä, onko Sebastian aivan tosissaan.

– Oot sä Sebbe ihan satavarma, että tohon tulee biltong...? Emmi-Lotta kysyy varovasti.

– Kyllä, älä nyt! Mä perun kohta kaiken, Sebastian huudahtaa.

Au pairit ottavat yhdessä tatuoinnit muistoksi.

Muut au pairit kertovat kameralle, että sanavalmiina tunnettu Sebastian on yllättävän hiljainen istahtaessaan tatuoijan penkkiin.

– Sebbeä jännittää varmasti se, että se ottaa ihan oikeasti kuivalihatekstin käteensä näkyvälle paikalle, Emilia sanoo.

Lue lisää: 22-vuotiaan Sebastianin pelko kävi toteen: päätyi au pairiksi kahdeksanhenkiseen kristittyyn perheeseen – paljasti totuuden itsestään heti kättelyssä

Kun tatuoija alkaa työstämään biltong-tekstiä, Sebastian havahtuu siihen tosiasiaan, ettei tatuointia ei niin vain poistetakaan iholta.

– Ei v***u, tää on mulla loppuelämän. Nyt se on menoo! hän lausuu.

– En tiedä, oonko ihan v***n tyhmä vai hauska. Paljon maksaa laserointi?

Sebastian perustelee kameroille haluavansa kuivalihatatuoinnin, sillä se on ollut hänen suurinta herkkuaan reissun aikana ja se tuo hänelle mieleen Etelä-Afrikan. Häntä tosin mietityttää, mitä muut ajattelevat tatuoinnista.

– Aloin miettimään, että mitä muut ajattelee, että mulla on tällainen liha-asia mun ihossa. Että kannatan lihatuotantoa tai jotakin, hän sanoo kameroille.

– Sit ihmiset ajattelee mitä ajattelee, mut mulla on ihan eri merkitys tälle. Tykkään tästä ja mun mielestä tää on tosi hauska juttu! Sebastian hihkuu.

Au pairit Etelä-Afrikassa koko kausi Yle Areenassa.

Lue lisää: Au pair -sarja on ollut täynnä erikoisia kohuja: lapsi yksin hotellihuoneessa, kolmet potkut perheestä, karmeimmat treffit ikinä...

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?