Tosi-tv-kisaajan ensireaktio sulhasensa ulkonäköön tyrmistyttää – mutta vielä pahempaa on luvassa

Netflixin supersuositun Onko rakkaus sokea? -tosi-tv-sarjan kilpailijan toiminta pöyristyttää. Varo juonipaljastuksia!

Micah ja Irina ystävystyvät Onko rakkaus sokea? -realityssa. He nauravat muiden naisten sydänsuruille ja vaikuttavat lähteneen puolison metsästämisen sijaan ilmaiselle lomalle.

Onko rakkaus sokea? -sarjan neljännen kauden viisi ensimmäistä jaksoa tuli Netflixiin 24. maaliskuuta. Jatkoa seuraa 31. maaliskuuta. Sarjassa rakkautta etsivät naiset ja miehet juttelevat sopeissa näkemättä toisiaan ja pitkällisten keskustelujen jälkeen kosivat toisiaan, jos pari tuntuu sopivalta.

Kihlautuneet parit näkevät toisensa sen jälkeen, menevät lemmenlomalle Meksikoon ja aloittelevat sen jälkeen arkea asumalla yhdessä. Lopussa heidän pitää päättää alttarilla, mennäkö naimisiin vai ottaako hatkat. Kauden kaikki kilpailijat ovat Yhdysvaltain Seattlesta.

Jokaisella kaudella on ollut inhokki tai inhokkeja, joiden toimintaa katsojat kauhistelevat. Tällä kerralla se on 25-vuotias Irina, joka käyttäytyy jopa muiden kausien inhokkeja rumemmin.

– Tiedän olevani tyrmäävä ilmestys, mutta nuoruudessani kärsin hyvin, hyvin pahasta aknesta. Ajattelin, etteivät pojat halua seurustella kanssani sen takia, hän selittää ja muistuttaa, kuinka tärkeää sisäinen kauneus on.

Sarjan sinkkunaiset asuvat keskenään. Irina ystävystyy Micahin kanssa ja he yhdessä nauravat pakit saaneille naisille.

Irina on päättänyt voittaa 31-vuotiaan Zackin sydämen ja raivata pois suurimman kilpakosijansa Blissin haukkumalla naista Zackille.

Zack on kovia kokenut asianajaja, jonka äiti työskenteli stripparina ja itki, kun hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa elättääkseen lapsiaan.

Zack ja Irina pitävät tiukan etäisyyden lemmenlomalla.

Irina onnistuu tehtävässään ja saa Zackin kosimaan itseään. Mutta kun hän näkee ensimmäistä kertaa tumman ja kiharahiuksisen Zackin, Irina menee lukkoon. Muut parit ovat juosseet toistensa luo ja suukotelleet. Irina näyttää lähinnä kiusaantuneelta Zackin ulkonäöstä eikä suostu kunnolla halaamaan miestä saati sitten suutelemaan. Hermostunut Irina kuvailee Zackille tämän näyttävän piirroshahmolta.

Vaikeudet jatkuvat Meksikossa. Zack yrittää kertoa, kuinka paljon rakastaa Irinaa, mutta tämä vain naureskelee hermostuneesti päin miehen kasvoja tai katselee muualle. Yhteinen juttukaan ei luista. Muille kilpailijoille Irina kuvailee Zackia oudoksi hyypiöksi. Sängyssä hän pakottaa miehen nukkumaan vastakkaisessa päädyssä.

Zack yrittää saada Irinaa puhumaan tunteistaan.

Myöhemmin Irina toteaa Zackille, että oli aikeissa jättää miehen heti, kun hän näki tämän ensimmäistä kertaa.

Irinalle mieleistä silmäniloa löytyy Micahin valitsemasta Paulista, joka on suuresti rakastunut morsiameensa. Micah taas yrittää liehitellä ensimmäisissä bileissä Kwamea, joka kosi Chelseaa – Micahin hylättyä hänet sopeissa alun perin. Paul ei ensimmäisten jaksojen perusteella lämpene täysin Irinalle, vaikka kommentoi kameroille tämän muhkeita muotoja rivien välistä.

Paul on Micahin valittu, mutta jo ensimmäisten päivien jälkeen Micahia alkaa kiinnostaa muutkin miehet. Irinaa miellyttää Paul enemmän kuin oma mies.

Irinan käytöstä puidaan Instagramissa ja keskustelupalstoilla.

– Irina ja Micah, kaksi Amerikan inhotuinta naista tällä hetkellä, Instagramissa kommentoidaan.

– En voi sietää Irinaa. Zack teki väärän valinnan.

– Hänen epävarmuutensa näkyy siinä, miten hän kohtelee muita.

Onko rakkaus sokea? on nähtävillä Netflixissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?