Näin Salatut elämät -tähdet muistavat yllättäen kuollutta Jasmin Voutilaista

Jasmin Voutilainen on kuollut vain 27-vuotiaana.

Jasmin Voutilainen oli monelle tuttu kasvo televisiosta. Hän oli hyvin suosittu myös sosiaalisessa mediassa, jossa Voutilainen jakoi mielipiteitään liittyen esimerkiksi naisten ulkonäköpaineisiin.

19.3. 19:48

Näyttelijä Jasmin Voutilaisen, 27, kuolemasta uutisoitiin 19. maaliskuuta. Asiasta kertoi Iltalehti.

Salatut elämät -tv-sarjasta ja sen spin off -elokuvasta ja -sarjasta tunnetuksi tulleen Voutilaisen menehtyminen tuli yllätyksenä.

Monet Salkkarit-kollegat muistavat Voutilaista Instagram-profiileissaan hienovaraisella, herkällä eleellä.

Salkkaritähdet ovat kollektiivisesti muistaneet kuollutta ystäväänsä.

Ainakin Sami Uotila, Kerttu Rissanen, Mikko Parikka, Johanna Puhakka, Hemmo Karja, Jarkko Miettinen ja Emil Hallberg ovat jakaneet Tarinat-osioon valkoisen sydämen mustalla taustalla. Mia Ehrnroot on jakanut saman sydämen, mutta taustalla on haalean sininen taivas. Sara Parikka on kirjoittanut Tarina-osioon pidemmän tekstin.

– Jasmin. Ei löydy sanoja. Lämmin osanotto perheelle ja läheisille, Parikka kirjoittaa kyyhky- ja sydänhymiöin.

Jasmin Voutilainen tunnettiin erityisesti Salatut elämät -tv-sarjasta, jossa hän näytteli Aino Kaukovaaraa. Voutilainen aloitti näyttelijänuransa vuonna 2014 Salkkareiden spin off -elokuvasta Nightmare 2. Vuonna 2015 hän tähditti saippuasarjan spin off -sarjaa Satula.

Jasmin Voutilainen menehtyi vain 27-vuotiaana.

Vuonna 2015 hänet nähtiin kilpailijana Martina ja Hengenpelastajat -ohjelmassa. Kaksi vuotta myöhemmin Voutilainen osallistui Miss Helsinki -kilpailuun ja hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän oli Ilta-Sanomien teettämän kyselyn mukaan ylivoimainen ennakkosuosikki kisan voittajaksi.

Voutilainen otti vuosien varrella paljon kantaa erilaisiin yhteiskunnallisiin asioihin, ja puhui sosiaalisessa mediassaan esimerkiksi ulkonäköpaineiden aiheuttamista ongelmista. Hän pohti julkaisuissaan myös kehopositiivisuus-ilmiötä.

Tammikuussa 2023 Voutilainen kertoi Instagramissa kamppailevansa vaikean masennuksen ja ahdistuneisuuden kanssa. Hän kertoi tuolloin ottaneensa taukoa sosiaalisesta mediasta oman hyvinvointinsa vuoksi, mutta halusi kertoa seuraajilleen rehellisesti tilanteestaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?