Some täyttyi osanotoista Jasmin Voutilaiselle – ”Lähdit aivan liian aikaisin”

Edesmenneen näyttelijän Instagram-tili täyttyi sunnuntaina osanotoista.

19.3. 14:06

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana. Asiasta uutisoi Iltalehti, jolle asia vahvistettiin Voutilaisen lähipiiristä.

Lue lisää: Näyttelijä Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

Salatuista elämistä tunnetun Voutilaisen sosiaalinen media täyttyi osanotoista hurjalla tahdilla. Näyttelijän Instagram-tilin uusimman julkaisun kommenttikenttään ilmestyi osanottoja sankoin joukoin sekä julkisuudelta tunnetuilta henkilöiltä että Voutilaisen seuraajilta.

– Jasmin, tuun aina muistamaan sut aurinkona. Lähdit aivan liian aikaisin ja en voi sanoin kuvailla kuinka pahoillani olen tästä. Läheisille voimaa, lepää rauhassa, toivotti mediapersoona Rosanna Kulju.

– Lepää rauhassa, oot aina vahva, kirjoitti vuoden 2018 Miss Suomi ja malli Alina Voronkova.

– Lepääthän rauhassa! Olen järkyttävän pahoillani ja toivon kaikille lähipiirissä voimia enemmän kuin mitään, kirjoitti puolestaan Big Brother -voittaja Jasmiina Yildiz.

– Jasmin, en koskaan unohda valoasi ja sitä lämpöä jolla aina kohtasit mut. Lepää rauhassa, toivotti somevaikuttaja Peppi Puljujärvi.

Osanottonsa kommenteissa esittivät myös muun muassa ex-luistelija Kiira Korpi, aitajuoksija Lotta Harala, näyttelijä Aku Sipola, tosi-tv:stä tuttu Vilma Karjalainen, näyttelijä Carola Hakola, somevaikuttajat Aino Rossi ja Jasmin Ngo.

Julkimoiden ohella kommenteissa osanottoja ja voimia Voutilaisen lähipiirille toivotti myös hurja määrä näyttelijän faneja ja seuraajia.

Voutilainen esiintyi Salatuissa elämissä vuodesta 2018. Hän esitti sarjassa Aino Kaukovaaraa. Samassa roolissa hänet nähtiin myös sarjaan perustuvassa Nightmare – Painajainen jatkuu -elokuvassa sekä Satula-spin-off-sarjassa.

Voutilainen osallistui myös vuoden 2018 Miss Helsinki -kilpailuun. Lisäksi hän esiintyi vuonna 2015 Martina ja hengenpelastajat -sarjassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?