Kauhuleffan tähti teki yllättävän paljastuksen: valmistautui hyytävällä tavalla rooliinsa

Näyttelijäpari Kevin Baconin ja Kyra Sedgwickin tytär Sosie Bacon, 30, joutui äärirajoille Smile-kauhuleffassa.

Smile-elokuvassa Sosie Bacon näyttelee psykiatria, joka tutkii potilaidensa itsemurhia.

19.3. 17:30

Kauhuleffa Smile oli viime vuoden yllättäjä. 16 miljoonan euron minibudjetilla tehty elokuva ylsi lopulta 205 miljoonan euron lipputuottoihin.

Sen päätähtenä hermoili kahden kuuluisan näyttelijävanhemman – Kevin Baconin ja Kyra Sedgwickin – tytär Sosie Bacon.

Hän näytteli psykiatria, joka joutuu näkemään potilaidensa tekemät itsemurhat. Sosie Bacon kertoo osan menneen hänen ihonsa alle. Valmistautumiseen hänellä oli kauhea kikka.

Sosie Bacon on tuttu 13 Reasons Why - ja Scream-tv-sarjoista.

– Minulla oli hirveitä kuvia oikeista kuolleista ihmisistä puhelimessani. Itse asiassa unohdin poistaa ne puhelimestani. Joten eräänä päivänä kävin läpi vanhoja kuvia puhelimestani ja törmäsin niihin..., Bacon paljastaa Yahoon haastattelussa.

Hän on nyt poistanut kuvat.

30-vuotiaan Baconin isä Kevin Bacon on näytellyt monissa kauhuelokuvissa. Niistä tunnetuimpia ovat Perjantai 13. (1980) ja Hollow Man – mies ilman varjoa (2000). Isänsä työnjälkeä Sosie Bacon ei ole seurannut.

Sosie Baconin vanhemmat ovat kuuluisia näyttelijöitä. Hän on Kyra Sedgwickin ja Kevin Baconin tytär. Kuva vuodelta 2014.

– En ole katsonut hänen elokuviaan, koska olin silloin liian nuori, ja ne olivat kaikki lapsilta kiellettyjä. Kun kasvoin aikuiseksi ja olisin voinut katsoa ne, ajattelin, etten ala sitä tekemään. Se olisi tuntunut oudolta. Haluaisin nähdä kuitenkin Stir of Echoes – henkien vankina -elokuvan (1999), koska kaikki kehuvat sitä, hän kertoo.

Smilessa häntä inspiroi se, että kauhuleffagenrestä pitäminen oli heille tyypillistä.

– Olimme kauhuleffaperhe.

Baconin ensimmäisiä suuria rooleja oli Skye Miller Netflixin kiistanalaisessa 13 Reasons Why -teinisarjassa. Sarjan väitettiin kannustavan itsemurhiin, minkä tuottajat jyrkästi kiistivät. Hänet on nähty myös Wes Cravenin Scream-leffoista tehdyssä tv-sarjassa sekä Loverboy-elokuvassa (2005), jossa hän näytteli äitinsä kanssa. Isä Kevin Bacon ohjasi sen.

Rakkauselämässä Sosie Baconilla on asiat mallillaan, sillä hän on seurustellut Scoot McNairyn kanssa reilun vuoden.

He eivät ole kihloissa, vaikka Bacon käyttääkin sormusta nimettömässään. Hän kertoi somessa, että nimetön on ainoa, jossa hänen sormuksensa pysyy terveysongelmien takia. Bacon kärsii näet valkosormisuudesta eli Raynaud’n oireyhtymästä, joka vaikuttaa hänen ihonsa verenkiertoon.

Smile-kauhuleffa tulee Skyshowtime-palveluun keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?