Italialainen maajussi-Francesco etsii tv:ssä puolisoa Suomesta – huomasi suomalaisten ja italialaisten naisten välillä yhden merkittävän eron

Francesco edustaa viidettä sukupolvea perheensä maatilalla Etelä-Italiassa, jossa tuotetaan muun muassa oliiviöljyä, hedelmiä ja erilaisia manteleita. Nyt hän etsii itselleen kumppania Maajussille morsian maailmalla -ohjelman uudella kaudella.

Italialainen Francesco etsii itselleen suomalaista kumppania Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa.

14.3. 20:10

Italian Santeramo in Collen kylästä Apuliasta kotoisin oleva Francesco etsii itselleen suomalaista kumppania Maajussille morsian maailmalla -ohjelman uudella kaudella. Hän kertoo rakastavansa suomalaista kulttuuria ja suomalaisten tapaa katsoa maailmaa, joten hän halusi lähteä mukaan ohjelmaan.

Francesco kertoo pitävänsä erityisesti siitä, miten suomalaiset kunnioittavat muita ihmisiä sekä luontoa. Sen lisäksi hän kehuu suomalaisia rehellisiksi ja hän kokee olevansa kotona suomalaisten kanssa.

– Pidän suomalaisista naisista, koska he ovat vahvoja ja itsenäisiä. He ovat todella erilaisia kuin italialaiset, koska italialaiset tytöt ovat prinsessoja.

Suomessa parisuhteessa ollaan hänen mielestään tasavertaisempia ja suomalaisessa kulttuurissa on enemmän tapana tehdä ja ratkaista asioita yhdessä pariskuntana.

Yhtenä esimerkkinä hän kertoo tilanteesta, kun suomalaiset saapuivat hänen perheensä maatilalle.

– Heitä ei pelottanut työskennellä siellä. Jos oli työtä tehtävänä, he totesivat, että tehdään se työ. Italialaiset tytöt ajattelevat, että miehen täytyy tehdä se.

Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 14. huhtikuuta klo 21.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?