Maria Veitolan lausahdus Spedestä vetää Aake Kallialan hiljaiseksi – ryöpsäyttää ilmoille kovan kommentin

Aake Kalliala kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että on ehkä parempi, ettei Veitola koskaan tavannut Pertti Pasasta.

Aake Kallialan mukaan on parempi, ettei Maria Veitola tavannut Spedeä.

10.3. 7:25

Pitkän linjan näyttelijä Aake Kalliala, 72 on ollut osa Suomen viihdekenttää vuosikymmenien ajan. Hän on tavannut monia legendoja ja tehnyt töitä suurten tähtien kanssa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Kalliala kertoo, että yksi ihminen, jonka hän olisi halunnut tavata on edesmennyt presidentti Urho Kekkonen. Veitola puolestaan sanoo, ettei hän koskaan tavannut viihdelegenda Pertti ”Spede” Pasasta.

Veitolan kommentti saa Kallialan mietteliääksi.

– Etkö? Mitähän mä tohon sanoisin? Kalliala pohtii.

– Hyvä niin? Veitola ehdottaa.

– Aika lähelle. Ei puhuta perkeleestä, Kalliala vastaa ja poistuu tilanteesta.

Myöhemmin Veitola palaa asiaan ja kysyy Kallialalta lisää Spedestä.

– Sehän oli viihteen kärkimies, mutta luonne oli monisäikeinen. Kun sanoit, että oisit halunnut tavata, niin totta kai olisi ollut mukavaa, että olisit tavannut, mutta tollai tyttöihmisenä, ehkä se oli parempi, Kalliala sanoo.

– Se siitä, hän jatkaa.

Julkisuudesta tutut naiset, muun muassa Lenita Airisto ja Katariina Souri, ovat kertoneet viime vuosina viihdemogulin ahdistelleen heitä.

Lue lisää: Kollegat kertovat: Spede Pasasen käytös oli julkinen salaisuus – kulissien takana muhi karu todellisuus, josta vaiettiin pitkään

Veitola ei kuitenkaan luovuta. Hän ihmettelee, jos Kalliala ja muut tiesivät, että Spede kohteli naisia huonosti, niin mikseivät he tehneet mitään.

– Eihän se kaikkia huonosti kohdellut. Ei noihin tollasiin asioihin varsinkaan siihen aikaan kuule puututtu. Ei se ollut mitään me too -aikaa. Jos se olisi ollut päällä, niin sitten se olisi ollut vähän eri asia, Kalliala sanoo.

– Tälleen tämä elämä muuttuu ja katsantakannat muuttuu, joka on tietysti vain hyvä. Se oli sitä aikaa.

Veitola pohtii kameralle arvostavansa Kallialaa siinä, että tämä uskaltaa puhua Spedestä edes jotain.

– Arvostan paljon sitä, että ihmiset uskaltaa, vaikka nyt Aake, sanoa jotain Spedestä ja siitä ajasta ja niistä lainalaisuuksista, millä jotain tv-viihdettä tehtiin sinä aikana, kun hän oli nuorempi.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin klo 21.00 MTV3-kanavalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?