Uutta Unelmien poikamiestä on syytetty "tylsäksi" – kohuja aiheuttanut edeltäjä antaa tärkeän neuvon

Uusin Unelmien poikamies lytättiin kauden alussa tylsäksi. Nyt apuun rientää edellisen kauden kohujen keskelle joutunut poikamies.

Clayton Echard (oikealla) lohduttaa Unelmien poikamies Zach Shallcrossia (vasen).

7.3. 9:06

Yhdysvaltojen käynnissä olevan Unelmien poikamies -kauden poikamiestä Zach Shallcrossia nimitettiin heti kauden alussa tylsäksi poikamieheksi.

Nyt edellisen kauden kohujen keskelle joutunut poikamies Clayton Echard lohduttaa Shallcrossia.

– Olin se tylsä poikamies, kunnes en enää ollutkaan viimeisissä jaksoissa, Echard sanoo podcastissa US Weeklyn mukaan.

Echard tunnusti rakkauttaan oman kautensa kolmelle viimeiselle naiselle ja harrasti seksiä heistä kahden kanssa. People-lehden mukaan mies olisi kuitenkin halunnut jatkaa pelkästään Susie Evansin kanssa, joka lähti ohjelmasta kuultuaan Echardin olleen kahden muun kanssa intiimisti. Ohjelman jälkeen seurustellut pariskunta erosi lopulta viime vuonna.

Jaksojen käänteet aiheuttivat kohua ja Echard sai paljon lokaa niskaansa. Nykyiselle unelmien poikamiehelle Echard antaakin neuvon, että on parempi tulla leimatuksi tylsäksi kuin tulla täysin haukutuksi ohjelman jälkeen.

Echardin mukaan ohjelmassa halutaan nähdä ennemmin draamaa kuin rakastumista.

– Yleensä ihmisten ajatellessa ohjelmaa tulee vain mieleen, että siinä on dramaattisia hyvännäköisiä ihmisiä. Ja siitä ohjelmassa oikeastaan on kyse.

Entisen poikamiehen mukaan ohjelman yleisö osaa olla todella julma. Hän uskoo, ettei moni välttämättä enää halua ryhtyä ohjelman poikamieheksi, vaikka ohjelmasta saatu julkisuus voi hetkellisesti tuoda taloudellista hyötyä.

– Riski ei ole palkinnon arvoinen (enää). Miksi syöttäisin itseni susille vain saadakseni laskuni maksettua vuoden ajan?

Draamaa ja tunteita ei ole puuttunut myöskään Bachelor Suomi -sarjasta. Edellisen kauden poikamiehinä toimineet Timo ja Tuomas ovat myöhemmin kertoneet joutuneensa esittämään kuvauksissa tietynlaista roolia.

Timo ja Tuomas etsivät rakkautta edellisellä Bachelor Suomi -kaudella.

– Piti sopia tiettyyn muottiin. Sitä painostettiin tietyllä tavalla. Piti toimia tietyllä tavalla. Olen lappilainen juntti ja kohtelias tyyppi. En ole limaiseen saakka herrasmies. En usko, että moni nainen nykyään edes haluaa sellaista. Mulla oli haastetta, että ei se toinen halua tätä, Timo kuvaili Katri Utulan Realityrakkautta-podcastissa.

Molemmat miehet tiedostivat sarjan formaatin olevan yhdysvaltalainen ja sitä noudatetaan myös Suomen versiossa.

– Tietyt säännöt pitää olla ja jenkeistähän ne tulee. Minusta se on limaista ja feikkiä. Koen, että minusta olisi voinut saada enemmän irti toisenlaisella lähestymistavalla. Ettei olisi ollut niin paljon sitä roolihommaa, Timo kuvaili.

Uusimmalla kaudella kumppania etsivät Sami ja Anton.

Tällä hetkellä käynnissä olevalta Bachelor Suomi -kaudella ei myöskään ole ollut draamasta puutetta. Viime jaksossa villalle asteli uusia naisia tavoittelemaan Antonin ja Samin sydäntä, mikä nosti villalla olleiden naisten tunteet pintaan.

Naisista Nea puhkesi itkuun ja vetäytyi vessaan, missä yksi kilpakumppaneista lohdutti häntä.

– Mä en ala asumaan täällä enää yhtään... Ei tässä oo enää mitään järkeä, miksi mä oon täällä, Nea itki jaksossa.

Bachelor Suomi tiistaina klo 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?