Jättiyllätys: SuomiLOVE päättyy Ylellä

SuomiLove ehti pyöriä Ylellä kahdeksan kauden verran.

SuomiLOVE ehti pyöriä Ylellä kahdeksan kauden ajan.

1.3. 13:22

Vuodesta 2014 Ylellä pyörinyt rakastettu musiikkiohjelma SuomiLOVE tulee tiensä päätökseen.

Ylellä, siis. Formaatti siirtyy jatkossa MTV:n hoteisiin. Sen nimi lyhenee myös ytimekkäästi muotoon Love.

Ylen TV2:lla alkanut ja vuodesta 2016 lähtien TV1:llä esitetyssä ohjelmassa on kerrottu suomalaisten elämäntarinoita, joihin on liittynyt jokin henkilökohtaisesti tärkeä kappale. Ihmiset ovat yllättäneet ystävänsä tai rakkaansa viemällä heidät kuuntelemaan suosikkiartistiensa rakastetuimpia kappaleita.

Ohjelmassa on vuosien aikana esiintynyt erittäin laaja kirjo kotimaisia artisteja valtavirrasta marginaaliin. Osa esityksistä on kuvattu studiossa yleisön edessä, osa taas periaatteessa missä tahansa puolella Suomea.

MTV:n tiedote kertoo, että ”ohjelma palaa juurilleen”. Tavallisten suomalaisten tarinat pysyvät siinä siis tärkeimpinä. Tiedotteessa vakuutetaan myös, että musiikkivalinnat tapahtuvat myös jatkossa ”genreen katsomatta”.

Kanava ei vielä paljasta, milloin Loven ensimmäinen lähetys nähdään. Tällä hetkellä ohjelmaan haetaan uusia osallistujia.

SuomiLove ehti pyöriä Ylellä kahdeksan kauden verran. Vuosien varrella se myös pokkasi useita Venla-palkintoja.

Sen juontajina on nähty muiden muassa Maria Hintikka, Jenni Pääskysaari, Mikko Leppilampi, Susanna Laine ja pitkäaikaisimpana Mikko Kuustonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?