Yrittäjäpari Tanja ja Marko etsii tv:ssä unelmiensa asuntoa – ”Excel-mies” -Markolla on Espanjan-lukaalille harvinaisen tarkat vaatimukset

Rovaniemeläinen pariskunta haluaa löytää Espanjasta asunnon, joka on sekä kannattava vuokrakohde että täydellinen loma-asunto.

Tanja ja Marko etsivät investointikohdetta Unelma-asunto Espanjassa -ohjelmassa.

8.2. 19:15

MTV:n uutuusohjelmassa Unelma-asunto Espanjassa etelännälkäiset suomalaiset etsivät itselleen unelmiensa asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta. Ostajien apuna ovat paikalliset tähtikiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa rovaniemeläiset elämäntapayrittäjät Marko ja Tanja saapuvat Espanjan Aurinkorannikolle etsimään loma-asuntoa, joka täyttäisi kaikki heidän toiveensa. Kiireisellä parilla on yli 100 omistusasuntoa eri puolilla Eurooppaa, mutta ei Espanjassa.

Loma-asunnolle heillä on harvinaisen tiukat kriteerit. Asunnon täytyy olla helposti vuokrattavissa eteenpäin ja hinnaltaan sopiva, sillä Marko laskee jokaisen investoinnin kannattavuuden tarkasti Excelissä.

– Lähestyn tätä työprojektina ja Excelin kautta, Marko korostaa.

Pariskunta haluaa siis investointi- ja vuokrauskohteen, mutta myös paikan, jossa he mielellään itsekin lomailevat.

Markon ja Tanjan budjetti on noin 300 000 euroa.

Kiinteistönvälittäjä Marko Aho kysyy, painaako vaakakupissa enemmän paria miellyttävä lomakohde vai kannattava vuokrakohde.

– Jos lähdemme nautinnon perään, niin mä pienennän budjettia. Jos lähdemme bisneksen perään, budjetti voi vähän nousta, Marko linjaa.

Markolle tärkeintä on kannattavuus, kun taas Tanja toivoo kohteen, jolle sydän sanoo kyllä.

”Excel-miehelle” Markolle tärkeintä on hyvä diili, joka tarkoittaa, että asunnon tulee olla helposti eteen päin vuokrattavissa. Lisäksi hän haluaa uima-altaan, merinäköalan sekä sijainnin kohtuullisen etäisyyden päästä lentokentältä. Hänelle on tärkeintä ennen kaikkea se, että kohde näyttää hyvältä Excelissä.

Pariskunta on myös valmis remonttiin.

– Remontin tekeminen ei ole ollenkaan vierasta meille. Itsehän en osaa tehdä mitään, mutta olen hyvä juttelemaan ihmisille sillä aikaa, kun he tekevät töitä. Ja kun se näyttää hyvältä Excelissä, Marko selvittää.

Kiinteistönvälittäjät Kirsi ja Markus pistävät kaiken taitonsa peliin ja esittelevät neljä asuntoa. Marko pysyy tiukkana vaihtoehtoja pohtiessaan.

– Tämä asunto näyttää Excelissä... Jos äkkiä päässä laskeskelee, niin pääsen tuollaiseen neljän pinnan tuottoon. Tämä ei ihan ole sitä, mitä haetaan, Marko tuumaa yhdestä asunnosta.

Unelma-asunto Espanjassa 8.2. alkaen MTV3-kanavalla klo 20.00.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?