Satakiloisten siskojen Tammy, 36, pudotti painoaan roimasti – vaa’an lukema herättää epäuskoa

Tammy Slaton ei ole uskoa silmiään nähdessään vaa’an lukemat.

Amy (vas.) ja Tammy Slatonin elämää seurataan ohjelmassa Satakiloiset siskot.

Amerikkalaiset Tammy ja Amy Slaton ovat tulleet suomalaisille tutuksi TLC:llä esitettävästä Satakiloiset siskot -sarjasta. Ohjelmassa seurataan vakavasti ylipainoisen kaksikon arkea ja heidän laihdutusprojektiaan.

Siskoksista etenkin Tammy, 36, on kamppaillut painonsa ja terveysongelmien kanssa. Nyt hän on kuitenkin pääsemässä kauan odottamaansa lihavuusleikkaukseen, kertoo People.

Peoplen mukaan sarjan tällä viikolla Yhdysvalloissa esitettävässä jaksossa paljastuu, että Tammy Slaton on pudottanut roimasti painoaan ja päässyt viimein siihen painoon, että hänelle voidaan tehdä lihavuusleikkaus.

Aiemmin Tammy oli musertunut lääkärin vastaanotolla, kun hän astui vaa’alle. Hän painoi 325 kiloa.

– En ole koskaan painanut näin paljon. Minun pitää laihduttaa, että pääsen leikkaukseen. Pelkään lihovani, en halua tuottaa perheelleni pettymystä, hän suri.

Slatonin kova työ on tuottanut tulosta ja Peoplen mukaan sarjan uudessa jaksossa Tammyn paino punnitaan, mutta nyt vaa’an lukemat herättävät hänessä riemua ja epäuskoa: hän painaa 242 kiloa. Painoa on siis pudonnut yli 80 kiloa.

– Mitä? Oletko tosissasi?! Tammy, näetkö? sisko Amanda riehaantuu.

Slaton hymyilee leveästi ja vaikuttaa olevan itsekin hieman häkeltynyt tilanteesta.

– Kun näin kilomäärän, niin lakkasin hengittämästä hetkeksi. Olen laihtunut alle tavoitepainon. Se on iso kilomäärä, Slaton iloitsee.

Hän sanoo jaksossa olevansa innoissaan, että hän voi nyt lyödä kaikille epäilijöilleen luun kurkkuun.

– Onnistuin! Olen innoissani ja ylpeä. Osoitin kaikille, että he ovat väärässä. Minua epäiltiin ja sain viimein hetken, jolloin voin sanoa kaikille, että mitäs minä sanoin.

Reilu vuosi sitten Tammy Slatonin terveydentila romahti ja hänet vaivutettiin keinotekoiseen koomaan. Muutaman päivän jälkeen Slaton virkosi ja hänen henkitorveensa tehtiin reikä ilman kulkemiseksi. Toimenpidettä kutsutaan trakeostomiaksi.

Vain päivää ennen sairaalan joutumista Slaton oli kirjautunut sisään Ohiossa sijaitsevaan hoitolaitokseen. Siellä hänen oli tarkoitus saada apua masennukseen ja liialliseen alkoholinkäyttöön.

Slaton oli aiemmin paljastanut lääkärilleen juhlivansa usein ja juovansa viikoittain jopa kahdeksan pulloa viinaa.

Hän vietti sairaalassa lopulta kolmisen viikkoa. Tämän jälkeen hän palasi takaisin hoitolaitokseen, jossa hän onnistui saamaan elämäntapamuutoksensa kunnolla käyntiin.

Ensimmäisen laitoksessa vietetyn kuukauden aikana Slaton pudotti painoaan huimat 52 kiloa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?