Bachelorit hieraisevat silmiään: eteen pelmahtaa hääpukuun pukeutunut uskonnollinen Heidi

Bachelor Suomi -ohjelmassa yksi sinkkunaisista tekee mieleenpainuvan esittäytymisen.

7.2. 7:35

Kaksi rakkaudennälkäistä poikamiestä etsii romantiikka uudella Bachelor Suomi -kaudella, joka alkaa MTV:llä tiistaina 7. helmikuuta. Mikko Parikan juontaman ohjelman poikamiehet ovat tällä kertaa Sami Toiviainen ja Anton Aaltonen.

Kauden avausjaksossa miehet pääsevät tapaamaan sinkkunaiset ensimmäistä kertaa. Sami, 26, ja Anton, 28, seisovat vierekkäin hulppean huvilan edessä, kun naiset astelevat yksi kerrallaan autosta heidän eteensä.

Yksi heistä on päättänyt tehdä varsin mieleenpainuvan sisääntulon. Sami ja Anton ovat hieraista silmiään, kun mustasta autosta astuu valkoiseen huntuun ja mekkoon somistautunut nainen.

– Holy! Nyt on, Anton saa sanotuksi.

– Oho. Päästäänkö tositoimiin saman tien? Sami toteaa Antonille.

– Oliksulla sormus messissä? Anton jatkaa.

Sinkkunainen kävelee miesten eteen huntu kasvojensa edessä. Anton ja Sami nostavan hunnun, ja heille esittäytyy 28-vuotias uskonnollinen Heidi.

– Sä olit valmiina menee naimisiin? Sami tokaisee Heidille.

– Ihan huikeeta heittäytymistä, Anton jatkaa.

– Ripaus huumoria toimii aina, Heidi letkauttaa.

Heidin asu kiinnittää poikamiesten huomion.

Tilanteen jälkeen Heidi tunnustaa huomanneensa, että toinen poikamiehistä säikähti.

– Tää mun asu oli aika rohkea. Musta tuntuu, että Sami ehkä vähän jopa pelästyi. Tää oli aika suora viesti, Heidi ruotii.

Sami kuitenkin vakuuttaa kameroille olevansa vaikuttunut heittäytymisestä.

– Ainakin on luovuutta pelissä. Pojot siitä, Sami kertoo kameroille jälkikäteen.

Sami on 26-vuotias Kalliossa asuva luova yrittäjä tapahtuma-alalla.

Anton on 28-vuotias Ullanlinnassa asuva kauppatieteiden maisteri. Hän työskentelee IT-konsulttialalla account managerina tietojohtamisen parissa.

Eurajoelta kotoisin oleva Heidi kuvailee haastattelussa olevansa hauska, ”vähän sekopää” ja luotettava. Heidin mukaan uskonto on hänellä tärkeää.

– Kuulun tuohon perus evankelisluterilaiseen kirkkoon. Bachelor voisi rakastua muhun, koska olen aito ja rehellinen ja sitoutuva. Haluaisin olla sellainen pullantuoksuinen vaimo, hän selvittää kameroille.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 7.2. klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa ti 7.2. Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?