Kauniit ja rohkeat -tähti kuoli Ronn ”Ridge” Mossin syliin – nämä Kaunarien näyttelijät ovat menehtyneet

Tv-lehti koosti Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijät, jotka ovat menehtyneet ihan oikeassa elämässä. Ronn Moss ehti Sally Spectraa näytelleen Darlene Conleyn kuolinvuoteelle.

Sally Spectraa esittänyt Darlene Conley oli kuollessaan 72-vuotias.

30.1. 6:55

Elämä ei ole saippuasarjaa, eikä haudan takaa palata niin kuin Kauniissa ja rohkeissa alati tapahtuu. Kauniiden ja rohkeiden tuttuja näyttelijöitä on siirtynyt jo ajasta ikuisuuteen. Heistä tunnetuin lienee Sally Spectraa näytellyt muhkeatukkainen Darlene Conley, joka menehtyi vatsasyöpään 2006. Irlantilaissyntyinen näyttelijä oli kuollessaan 72-vuotias.

Suoraan Kaunareiden juonesta on kuitenkin tapa, jolla hän menehtyi. Conley näet kuoli sen aidon ja alkuperäisen Ridgen eli Ronn Mossin käsivarsille.

Moss muisteli IS:lle vuosia sitten surullista iltaa, jolloin hän sai puhelimessa kuulla, että hänen rakkaan ystävänsä ja kollegansa viimeiset hetket olivat käsillä.

Lue lisää: Kauniiden ja rohkeiden Taylorin uusi esittäjä luuli saaneensa heti potkut – pomo sai eroottisista rooleistakin tutun tähden itkemään

– Promoottori sanoi, että jos haluat nähdä hänet vielä, sinun on parasta tulla heti. Kiiruhdin paikalle. Sanoin, että me kaikki rakastamme häntä – annoin hänelle luvan lähteä. Hän kuoli syliini. Tunsin, että hänen henkensä kulki lävitseni.

Sanoin, että me kaikki rakastamme häntä – annoin hänelle luvan lähteä. Hän kuoli syliini. Tunsin, että hänen henkensä kulki lävitseni.

IS oli paikalla, kun Suomessakin käynyt tähti siunattiin Los Angelesissa viimeiselle matkalleen. Alttari oli koristeltu Darlenen lempikukkasin, violetinvärisin ruusuin ja orkideoin. Susan Flannery (Stephanie) luki lyhyen esirukouksen, ja tähteä muistelivat myös sukulaiset.

Lue lisää: Vuokko Mattila parturoi kaikkia Sauli Niinistöstä Kauniit ja rohkeat -tähtiin, kunnes työt loppuivat sairauteen – muistelee nyt värikästä elämäänsä

– Uskon, että äitini oli enemmän kuin Sally Spectra. Olen miettinyt häntä paljon viime päivinä ja toivoisin hänet takaisin. Mutta tiedän, että hänellä on kaikki hyvin, Darlenen poika, Raymond Woodson sanoi tuolloin.

Kukapa ei muistaisi möyheää Massimo Maronea! Joseph Mascolo esitti Maronea 475 jakson verran vuosina 2001–2006 ja heilasteli roolissaan Stephanien kanssa.

Vielä suuremman päivätyön Broadwayllakin esiintynyt Mascolo teki legendaarisessa saippuasarjassa Päivien viemää, jossa hän esitti Stephano DiMeraa yli 1 600 jakson ajan. Elokuvauralla Mascolo esiintyi muun muassa kauhuleffassa Tappajahai 2.

Massimona muistettu Joseph Mascolo oli suunnitellut alun perin uraa musiikin parissa.

Mascolo oli päätynyt näyttelijäksi erikoisempaa tietä. Hän opiskeli Miamin yliopistossa klassista musiikkia ja oopperaa. Näyttelemisestä hän kiinnostui, kun esiintymistaidon opettaja kuuli miehen bassoäänen ja ehdotti tätä hankkiutumaan näyttelijäksi.

Lue lisää: Ronn Moss juhlii 70-vuotispäiviään – kajaanilaisyleisössä tarvittiin nitroja Ridge-hurman ollessa kovimmillaan

Mascolo kuoli 87-vuotiaana joulukuussa 2016. Hän oli sairastanut pitkään Alzheimerin tautia.

Mallinakin työskennellyt Anthony Addabbo näytteli Kauniissa ja rohkeissa Carreran identtisiä veljeksiä. Hänen roolihahmonsa Rush Carrera kilvoitteli Jonny Carreran kanssa Lauren Fenmoren (Tracey E. Bregman) sydämestä 1997–1998. Näistä hahmoista pahis oli Rush, joka tapeltuaan Eric Forresterin kanssa putosi parvekkeelta kuolemaan.

Anthony Addabbon kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Carrerojen hahmojen esittäjä Anthony Addabbo menehtyi 56-vuotiaana lokakuussa 2016. Hän oli joutunut sairaalaan ja kuoli siellä komplikaatioihin. Julkisuuteen ei ole koskaan kerrottu miehen kuolinsyytä.

– Tänään menetimme hemmetin hyvän miehen, isän ja mahtavan näyttelijän, Addabbon ystävä ja ex- kollega Winsor Harmon (Thorne) kirjoitti tuolloin Facebookissa.

Sally Spectran assistentti Saul Feinberg on jäänyt monen Kauniit ja rohkeat -sarjan katsojan mieleen. Feinbergin näyttelijä Michael Fox oli mukana sarjassa seitsemän vuotta 1989–1996.

Ennen saippuasarjauraansa Fox oli nähty muun muassa Broadwaylla sekä televisiosarjoissa Cagney & Lacey, Ihmemies, Ritari Ässä ja Teho-osasto.

Feinberg menehtyi 75-vuotiaana 1996 keuhkokuumeeseen.

Veteraanitähti Antonio Sabáto Sr. näytteli sarjassa seitsemän jakson verran Aldo Damianoa vuonna 2006. Hänen oma poikansa Antonio Sabáto Jr. esitti puolestaan Dante Damianoa, Aldon poikaa, joka auttoi Tayloria ( Hunter Tylo) pakenemaan prinssi Omarin (Kabir Bedi) kynsistä.

Poika ja isä eli Antonio Sabàto Jr. ja Antonio Sabàto Sr. näyttelivät molemmat Kauniissa ja rohkeissa.

Antonio Sabato Sr.:n kohtaloksi koitui korona, jonka komplikaatioihin hän menehtyi vuoden 2021 tammikuussa 77-vuotiaana.

Kauniit ja rohkeat -ohjelma tulee MTV3-kanavalla arkisin klo 16.30

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?