30-vuotias nainen oli vähällä viedä Robert De Niron joululahjat – kolinaan herännyt legenda keskeytti voron aikeet

Näyttelijälegendan joulu oli vaarassa mennä niin sanotusti pipariksi.

Robert De Niro sai hieman ikävämmän jouluvieraan.

20.12.2022 18:02

Monet muistanevat vielä Jim Carreyn roolityön The Grinchinä, vihreänä joulua vihaavana miehenä, joka varastaa kotikaupunkinsa joulukoristeet ja -lahjat. Tai ainakin Dr. Seussin vuoden 1957 lastenkirjan, johon elokuva perustuu.

Näyttelijälegenda Robert De Niron luona kävi nainen, joka selvästikin oli Grinchinsä opiskellut.

NBC News kertoo 30-vuotiaasta ”poliisin vanhasta tutusta”, joka murtautui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä De Niron kotiin New Yorkin Upper East Sidessa tarkoituksenaan sananmukaisesti varastaa joulu.

NBC kertoo naisen yrittäneen kähveltää lahjat De Niron joulukuusen ympäriltä. Samaan aikaan De Niro perheineen nukkui yläkerrassa.

New York Timesin mukaan poliisi ei eritellyt, mitä nainen oli haltuunsa ottanut, mutta ainakin myös CBS:n mukaan voron käpälään oli päätynyt nimenomaan joulupaketteja.

Lähteiden mukaan voro oli kiinnittänyt poliisin huomion jo ennen rikosta. Poliisi näki naisen sujahtamassa sisään De Niron taloon, ja kun häntä ei hetkeen näkynyt takaisin kadulla, lähti partio selvittämään asiaa.

Myös talon isäntä oli lähteiden mukaan herännyt kolinaan, ilmestynyt aamutakissa paikalle ja keskeyttänyt varkaan askareet.

Nainen otettiin poliisin mukaan kiinni rikospaikalla. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Tekijä itse kiisti olleensa tietoinen, kenen kotiin iski.

– En murtautunut De Niron taloon, hänen kerrottiin hokeneen, kun poliisi saattoi häntä mukaansa.

NBC kertoo naisen kunnostautuneen loppuvuodesta jopa 16 murrossa. Niistä 7 tapahtui New Yorkin poliisin mukaan juuri Upper East Siden alueella kiitospäivästä alkaen.

NBC:n tavoittama Hollywood-veteraanin viestintähenkilö ei toistaiseksi kommentoi ”Robert De Niron tilapäisessä vuokrakodissa tapahtunutta ryöstöä”.

New York Post kuitenkin tavoitti De Niron vuokrakotinsa edustalta samana päivänä.

– Kaikki on kunnossa, voin hyvin, hän kuittasi ohimennen.

Seitsemällä vuosikymmenellä näytellyt De Niro muistetaan roolitöistään useissa klassikkoelokuvissa, kuten Taksikuski, Kauriinmetsästäjä ja Jackie Brown.

Hän on voittanut kaksi Oscar-palkintoa: parhaan miessivuosan elokuvasta Kummisetä II (1990) ja parhaan miespääosan elokuvasta Kuin raivo härkä (1980).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?