Tältä Bond-tähti näyttää Marilyn Monroena – uutuuselokuvan traileri julki

Kuubalaissyntyinen Ana de Armas muuntautui elokuvassa aivan Marilyn Monroen näköiseksi.

Ana de Armas muuntautui Marilyn Monroeksi uutuusleffassa.

31.7.2022 10:42

Suoratoistopalvelu Netflix on julkaisemassa elokuvaa ikonisesta Marilyn Monroesta. Nyt Blonde-nimeä kantavasta elokuvasta on julkaistu virallinen traileri.

Traileri näyttää, kuinka muun muassa viimeisimmässä Bond-elokuvassa näytellyt kuubalais-espanjalainen Ana de Armas, 34, muuntautuu ikoniseksi hahmoksi.

Yleensä tummahiuksisena nähty de Armas näyttää hämmästyttävän samalta kuin Marilyn Monroe, joka oli tunnettu vaaleista hiuksistaan.

Tässä ehta Marilyn Monroe, alla Ana de Armas roolissa.

Uutuuselokuva perustuu Joyce Carol Oytesin romaaniin ja se on fiktiivinen tarina Monroen elämästä. Muita tähtiä elokuvassa ovat muun muassa Oscar-voittaja Adrien Brody sekä Kova laki: Rikollinen mieli -sarjasta tuttu Julianne Nicholson.

Ana de Armas teki suureen yleisöön vaikutuksen näytellessään Paloma-agenttia 007 No Time to Die -elokuvassa.

De Armas eli lapsuutensa vaatimattomissa oloissa Kuubassa. Hänen äitinsä työskenteli opettajana ja isä osa-aikaisesti öljynjalostamolla. Myöhemmin Armas muutti toisen kansalaisuutensa turvin Espanjaan, josta hän on ponnistanut Hollywoodiin.

De Armas on nähty muun muassa elokuvissa Knives Out, Blade Runner 2049 ja War Dogs.

Ana de Armas on lähtöisin Kuubasta.

Lähteet: Variety, Mirror, IS-arkisto

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Ana de Armas, 30, varttui köyhyyden riivaamassa Kuubassa – kaikki muuttui, kun Bond-komistus iski silmänsä naiseen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?