Ruhtinatar Charlene yllätti käytöksellään Monacossa

Etäisenä ja viileänä pidetyn ruhtinatar Charlenen käytös oli aivan toista maata Monte Carlon tv-festivaaleilla perjantaina Monacossa. IS seurasi, kuinka hyväntuulinen ruhtinatar jakoi nimikirjoituksia ja selfieitä.

Ruhtinatar Charlene on viettänyt hiljaiseloa. Perjantaina hän osallistui puolisonsa ruhtinas Albertin kanssa Monacon tv-festivaaleille monien yllätykseksi.

17.6.2022 22:55

Monte Carlon tv-festivaaleja on juhlittu jo 61. kertaa Monacossa. Festivaalit on aikoinaan perustanut ruhtinas Rainier. Hänen poikansa ruhtinas Albert jatkaa isänsä työtä festivaalin suojelijana. Ruhtinaan oli määrä jakaa perjantaina Kultainen nymfi -palkinto ranskalaisnäyttelijä Theo Christinelle, mutta sen sijaan palkinnon jakoikin Albertin vaimo, julkisuudessa harvoin nähty ruhtinatar Charlene! Aiemmin oli kerrottu vain Albertin osallistumisesta, joten Charlenen saapuminen tuli todellakin yllätyksenä.

Ruhtinatar Charlenella riitti aikaa faneilleen. Hän viihtyi heidän seurassaan kymmenisen minuuttia.

Monacon ruhtinaspari saapui perjantai-iltana tukahduttavan kuumassa Monte Carlon illassa järjestettyyn festivaalien avajaistapahtumaan viimeisten vieraiden joukossa. Ennen heitä kameroiden edessä olivat poseeranneet muun muassa Tappava ase -näyttelijä Danny Glover, Jane Seymour, Lostista tuttu Matthew Fox ja Band of Brothersissa näytellyt Neal McDonough vaimonsa kanssa. McDonough kertoi kosineensa vaimoaan 20 vuotta sitten samoilla festareilla, joten Monacolla on lämmin paikka heidän sydämessään.

Rahapajan Helsinkinä tunnettu Darko Peric, Neal McDonough sekä ranskalaisnäyttelijä Josephine Jobert kuuluvat tv-festivaalien tuomaristoon.

Pitkän hiljaiselon jälkeen Charlene palasi takaisin julkisuuteen toukokuussa, kun hän edusti perheensä kanssa Monte-Carlon muotiviikoilla sekä F1-kisoissa. Kesäkuun alussa Charlenen uutisoitiin sairastuneen koronaan.

Ruhtinaspari yllätti käytöksellään festivaalien faniyleisön. Saavuttuaan paikalle Charlene lähti heti jakamaan nimikirjoituksia vanhemmalle fanikatraalle ja poseerasi selfieissä. Albert seurasi perässä. He viettivät fanien seurassa ainakin kymmenisen minuuttia. Välillä Albert loikki Charlenen pitkän helman yli, ettei vain turmelisi vaimonsa näyttävää vihreää mekkoa.

Parin keskinäinen tunnelma näytti hyvältä eikä heillä tuntunut olevan kiire pois kansan luota. Charlene hymyili estottomasti ja vaihtoi poskisuudelmia tuttujen näyttelijöiden kanssa. Hän poseerasi kuville muun muassa Gloverin ja Foxin kanssa sekä keskusteli pitkään Neal McDonoughin vaimon Ruven kanssa.

Sivustakatsojan silmiin Charlene oli paljon rennompi ihmisten seurassa kuin virallisten kameroiden edessä. Kun tuli aika kuvata ryhmäkuvia, Charlene otti kasvoilleen jäykän ilmeen, joka on totuttu näkemään ennenkin.

Ruhtinaspari asettui poseeraamaan kameroille.

Albert piti virallisen avajaisseremonian puheen ja muistutti siinä muun muassa vaikeasta maailmanpoliittisesta tilanteesta ja uhista, joille ei saa ummistaa silmiään. Hän kiitti myös sota-alueella työskenteleviä toimittajia, jotka vaarantavat henkensä tiedonvälityksen eteen.

Charlene oli pukeutunut näyttävään vihreään luomukseen, jonka yli Albert joutui välillä loikkimaan, ettei tallaisi helmalle.

Avajaispäivän juhlallisuudet päättyivät Last Light -sarjan ensi-iltaan. Sarja nähdään myöhemmin Viaplaylla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?