Bachelor-ohjelmassa uusi jymy-yllätys! Villaan astelee taas uutta porukkaa ja kipakka mustasukkaisuus nostaa päätään

Bachelor 2022 -ohjelmassa koetaan jälleen kerran isoja yllätyksiä.

29.3.2022 16:25

Bachelorin seuraavassa jaksossa poikamiehet saavat ohjelman juontajalta viestin, jossa luvataan jonkin sortin yllätys. Yllätys onkin varsin mieluisa, nimittäin kolme uutta sinkkunaista: Bertha, Ida ja Hanna O.

Sillä aikaa, kun Timo ja Tuomas tutustuvat uusiin naisiin, villassa kytee epäilys. Missä miehet oikein ovat?

– Ne on salee lähteneet muiden mirkkujen matkaan, villalla epäillään.

Naiset saavat kuulla totuuden juontaja Mikko Parikalta. Timo ja Tuomas ovat tutustuneet uusiin naisiin ja käyneet näiden kanssa treffeillä.

– Ne on tutustuneet Timoon ja Tuomakseen enemmän kuin me ollaan tutustuttu täällä, eräs sinkkunaisista huomauttaa mustasukkaisena.

Kuluva Bachelor-kausi on ollut täynnä yllätyksiä.

Kaikki sinkkunaiset pääsevät viettämään bacheloreiden kanssa aikaa allasjuhlien merkeissä. Timoa ripitetään huonoista käytöstavoista.

– Koetko sä olevasi herrasmies ja hyvät käytöstavat omaava mies? Timolta tentataan.

Tuoreessa jaksossa nähdään myös dramaattinen ruususeremonia ja villan ovet käyvät tiuhaan.

Kuluva Bachelor-kausi on ollut täynnä yllätyksiä, joista edellinen koettiin vasta kaksi viikkoa sitten. Jaksossa paljastettiin, että tällä kaudella naiset eivät kilpaile yhdestä, vaan peräti kahdesta poikamiehestä.

Forssasta kotoisin oleva Tuomas Lahti, 32, pölähti paikalle etsimään rakkautta samojen kaunottarien joukosta, joita Timo Harvey, 32, on päässyt jo aiemmin deittailemaan.

Tuomas kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joka ei suhtaudu elämään liian vakavasti.

Tuomaksen saapuminen paikalle sekoittaa pakan täysin, sillä Timo ja naiset eivät tienneet hänen tulostaan etukäteen. Tuomas sen sijaan oli saanut jo aiemmin kuulla, ettei hän olisi ohjelman ainoa Bachelor.

– Se asetelma oli tosi outo. Se oli todella jännittävää, eikä se ole missään nimessä luontevaa, että on tuollainen kilpailuasetelma sekä naisten kesken että meillä toisen Bachelorin kanssa, hän kertoi IS:lle.

Lue lisää: Bachelor-sarjan pakan totaalisesti sekoittava Tuomas, 32, kertoo, mikä sai hänet lähtemään mukaan ohjelmaan – tällaista naista hän etsii

Bachelor 2022 MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa tiistaisin klo 21.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?